2prens-annesii Ay bana bi akıl verin bacılarım ya 3 gün önce nişanım geldi 1 cm açılmam vardı. Ama ne sancı var ne başka birşey napıcam ben 39+2 oldum nasıl ne zaman doğacak bu bebe 🙁 Var mı benim gibi olan bi akıl verin kurban olaaam🤦🏻♀️
Mervetrkmenoglu 2prens-annesii 38+6 olduk sanci var nst de az çıkıyor gidip gelmekten utandım ama oğlusun gelesi yok gibi
Evlatsevgisi2 2prens-annesii ah ah 😳 ne sancı ne açılma ne Nisan ne su hiçbisey yoktu 41 de suniyle doğum yaptım 🤦 öldüm öldüm dirildim çok zordu benim için belki sizlerin daha kolay olur Allah yardımcınız olsun 🙏🙏
2prens-annesii Kaderx Ya etrafımdaki herkes nişanın geldiyse 2 güne kalmaz doğurursun dediler hep çok mu taktım kafaya bilmem gelmiyor yahu bebem inat etti 🤦🏻♀️😅
Kaderx 2prens-annesii nisandan 1 hafta sonra doguranda var. İnslh doğar Sizin yine bı belirti var bnde HC yok
2prens-annesii Mervetrkmenoglu sorma sorma bende utanıyorum artık gitmeye “sen yine geldin mi? he geldim körmisin” repliğini yaşıcaz diye çok korkuyorum 😂😂🤭 çıkan en fazla sancı 40 45 50 yani bunlar doğum için yeterli değil deyip gönderiyorlar 😑
Nazlimmm Mervetrkmenoglu Bende 38+6 yım bende tık yok beyefendi hala içerde dans ediyo cıksada beraber etsek
2prens-annesii Evlatsevgisi2 Valla ilk doğumumda kendi sancımla doğurdum o da zordu 😅 Doğum her türlü zor yapacak bir şey yok maalesef 🙈 Doğsun da artık nasıl doğarsa doğsun diye düşünüyorum 🤗
2prens-annesii derya46 İlişki dışında herşeyi yapıyorum açılma başladığı için ilişkiyi yasakladı doktorum 😬
Shnern 2prens-annesii Normal adetime göre 40+2 oldum ama geç döllenme demişlerdi şuan 7 gün kaldı benimde yani son 7 ama ne gelen var ne giden Nisan yok şu yok ikinci doğum olacak inşallah bebeğin kilosu 3900 bakalım ne olacağım
2prens-annesii Shnern Benimde ikinci kuzum valla bir de derler ki ikinci doğum daha çabuk gelir daha kolay olur (yalan) muş muş 😅 40 50 de nstde çıkan sancıya doğuruyorum sanıyorum ilkinde hiç anlamadıydım 40 50 yi sancımıydı neydi 😅😅😅
alyaninannesi2 Shnern ay kilosu çokmuş benimkide ilerde gidiyor 4ü geçer dedi. Sezeryan olursun 4 geçerse falan demiyorlar mı
Haticehancef 39+3 oldum lekem geldi sancım oluyor ama sıklaşmasını bekliyorum Bende sıcak duş al bide merdiven in çık yararı olur insallah
2prens-annesii Haticehancef her gün yapıyorum merdiven ve duş olayını umarım bir an önce etki eder 🤭🤗
Shnern 2prens-annesii Yok 40 50 normal cnm ben hiç nst e de gitmedim bu hamileliğimde hiç öyle nasıl desem nst de güvenmiyorum ilk doğumda 100 vuruyordu mesela ben hissetmiyordum o yüzden doğum sancısı bambaşka geldi
2prens-annesii Havvamu Bakma benimde geleceği yoktu da alttan muayene yaptı doktorum ondan sonra nişanım geldi 1 2 güne gelirsin dedi ama nerdeee😅😅
Gunesim1 2prens-annesii 38+4oldum nişanlım geldi 4 gün önce ama ne sancı ne bişey… O doğumu başlatan yollar var ya onları deneyip 41 de olanlar bile var hiç bişeye inancım kalmadı
2prens-annesii Gunesim1 Yaa aynı durumdayız kuzu seninle gel sarılalım 🙋🏻♀️🙂 herşeyi denedim ama olmuyor çok rahatlar içeride bence niyetleri yok gelmeye 🤦🏻♀️😂