Lavantakokusu Taze1anne evet söylemiştin canım çok güzel denk gelmiş ya 🤗🤗 hemde çok güzel bir hediye olmuş olur böylelikle. Cm yi sor bakalım bence olur gibi geldi bana ama yinede öğrenmek daha iyi 🤗🌸
Liyaa Taze1anne 35 günlük taze anne olarak vajkiniza takılanları bsorablrsnz. Deneyimlerimi sktarabikirim:)
Taze1anne Liyaa yaa gözünüz aydıın 🥰 darısı bizlere inşallah. Öncelikle şunu sorayım 56 cm tulum yenidoğan bebeğe olur mu çok mu büyük gelir sizce 🤗
Nihanus Taze1anne patikli tulumlar çok minnak oluyor ama çok kullanışlı oluyor bence 3-6 ay alın 1-2 hafta sonra giyecek kadar büyür allah izin verirse zaten çok hızlı büyüyorlar 😊
Minicikkiz Taze1anne Canım (0.3 aylık 4 tulum aldık. ) Hızlı büyüdüğü için 😊 aynı senin gibi oldu benimde. Dolabını yaparken tulumu olmadığını farkedip hemen almıştık .
Taze1anne Minicikkiz yahu hamilelik sürecim bile bu kadar zor geçmedi desem yeridir, alışverişi çok daha zormuş 🤭
-Ozge- Taze1anne Bende tulum çok seviyorum annemde almış kendimde çok aldım yenidoğan biraz fazla tulumumuz var şuan 35+5te gittiğimde oğlum 49cm olmuştu sanırım çok uzun süre giyemeyecek tulumlarını oyuzden 3-6 ay almanızı tavsiye ediyorum
Taze1anne -Ozge- benim de bugün kontrolüm var iyi hatırlattınız valla bende bugün en son ki boyunu bi öğreneyim ona göre alayım bari 🥰 acaba bebeler doğduğunda kaç cm e ulaşmış oluyorlar
Gulsah1616 Taze1anne patiksiz almanızın avantajı şöyle olacak yani bir süre sonra bebek uzadığı için ayaktan sıkacak ama patiksiz olursa çok küçük bir kısalma olacak ve çorap giydireceksiniz daha rahat kullanacak ☺️
Liyaa Taze1anne normal tulumlar di.mi cnm uyku tulumu degilm normalse olur. Ama en fazla iki taneal. Bir ay bile giymez cnku. Aldığın en küçük şey 3-6 aylık olsun sana önerm. Yenidoğan asla alma. Yenidoğan almak yerine de 0-3 ay al. Ama onları da çok alma.:)
MercimekveAnnesi16 Taze1anne çok büyük almayın büyüdükçe alırsınız çuval gibi giydirmeyin bebeğinize ben yenidoğan tulumlara bayıldım şahsen çokta kolay güzel oluyor hem sıcak tutuyor üstüne göre alın
Taze1anne MercimekveAnnesi16 kocam şimdiden beni batırdınız diyor bebek büyüdükçe yapılacak alışverişleri bilmiyor bile 😬 peki sizce 56 cm tulum doğduğu ilk gün giyse çok mu büyük olur ya tulum yaptırıyorum da isimli yenidoğan değil 0-3 ten başlıyorlar yapmaya bir türlü karar veremiyorum anlamıyorum
RumeysaNur34 Taze1anne ben ve teyzesi 10 dan fazla 0-3 3-6 aldık her gün birini giydiririm artık çünkü benimde çok hoşuma gidiyor tulum 🥰😄
MercimekveAnnesi16 Taze1anne valla canım şöyle söyleyebilirim ben hep büyük alanlardanım 0-3 ay yenidoğan toplasan 10 tane yoktu erken doğum yaptım minnacık bebem oldu 0-3 aylıkları bırak Yenidoğanlar bile büyük geliyordu kızıma 32 günlüğüz yeni yeni toparlamaya başladı kendini 56 cm eğer bebeğin büyükse olur yeni doğduğu zaman ayaklardan bi tık büyük gelebilir
Canselyaren Taze1anne 15 tulum aldım cnm iki tane 0 3 diğerleri 3 6 6 9 hep. 7 tane patikli alt hepsi 3 6. 4 tane alt üst takım 3 6 iki tane iki tane de 6 9 7 çift coRap 3 battaniye🥰 kızımdan kalma uyku tulumu vardı Allah’tan gri almıştım oğlumda giyer😁 yani bunlar işine yarar inşallah🌹
Canselyaren Canselyaren ha bide 5 li hastane çıkışı ve 10 lu aldık ayriyeten isimli tulum ayriyeten yeni doğan iki çiftte 5 li takım aldım ikişer ikişer
Taze1anne Canselyaren ay bizim de 7 8 tane battaniye(pazen ve müslinler vs hariç, 20 kadar çorap, alt üst takım çıtçıtlı atlet eldiven çokça var 😅 1 tane sadece 1 tane tulum var 😂 4 5 tane de bere. Bana hala azmış gibi geliyor her şey o kadar küçükler ki 🤭🥰