AyseGC mrycn evet ultrasonda gözükmesi için erken olabilir, ben serenity testi yaptırmıştım genetik testi kandan baktılar o şekilde öğrendim yoksa daha ultrasonda görmedim☺️
mrycn Sevgi02020 evet gerçekten bazen doktorlar hiç olmıycak şeyler söylüyolar bende bu hafta gidicem tekrardan bakalım ne diyecek doktor
Sevgi02020 mrycn dun tekrar gittik tekrar erkek dedi ama kesin tam erkek diyemem dedi çünkü daha 3 buçuk aylığım kararsız kaldım ilk gebeliğim bide çok heyecanlaniyorum
Mizgin_2163 12+3 haftalık bende daha öğrenmedim. Mesajlara bakımda maşallah herkes erkek diyor 😊erkek senesindemiyiz.
mrycn Sevgi02020 bende senin gibiyim net birşey söylemiyor doktor oran veriyor benimde ilk gebeliğim 😍 heyecan verici
Aylin_16 Kubraalisoy merhaba canım biz de bugün 12 olduk çatlıyorum meraktan doktora randevu çıkmadı bitürlü iki oğlum var kız geçiyor gönlümden tabi sağlıklısı hayırlısı nasip olsun 💕
syhnbebek Bizde 12+2 de gittik ikili test için dr kıza benzettım ama yanılabiliriz çok küçük dedi 🥰 2 hafta sonra tekrar gidicem cinsiyet ve vitamın değerlerime baktırmak içim 😍 aslında tahmın edıyorlar ama kesinleşmeden söylemek istemıyor çoğu