deletedmom27371 Kubraalisoy 13 haftalığım yarın doktora gideceğim bakalım tahmin yapıcak mı doktorum 😍
Melos12 Kubraalisoy 12+3 teyim cuma kontrolüm var bebeğin cinsiyetinide söyliycem dedi doktorum bakalım🥰
mrycn Selam kızlar tam 13 haftalık olduk. 🥰İkili testi yaptıran var mı? Yaptıranlar devlette mi yaptırdı acaba
Sevgi02020 mrycn geçen hafta perşembe günü yaptım devlete haftaya sonuçlar çıkacak insallah bir yandan pişman oldum yaptığıma bazen doktorlar çok yanılıyor modelim bozulsun istemiyorum
Melos12 mrycn doktorların geneli böyle sanırım dün akşam sonuç almaya gittim şansa yapan doktor vardı baktı temiz çıkmış benim sonuçlarım canım ama bu ikili teste felan takılma yanılma payı çok var diyorlar
mrycn Melos12 çok şükür canım gözün aydın bende 1 hafta sonra tekrar gidicem cinsiyet öğrenmeye inşallah birşey olmaz 🙏🏼
Sevgi02020 Kubraalisoy ben 12 haftalıkken gitttim görünmez dedi sorduğumda sonr karnımda iyice gezdirdi erkek dedi bir hafta sonra tekrar gitcem muayene olmaya bidaha soracam değişebilir gibisinden düşünüyorum ilk gebelik
mrycn Sevgi02020 evet gerçekten bazen doktorlar hiç olmıycak şeyler söylüyolar bende bu hafta gidicem tekrardan bakalım ne diyecek doktor
Frdvs25mys Ben de geçen hafta gittim o zaman 11 dim erken dedi söylemedi bakalım 15 olunca gidecem o zaman söyler herhalde
Aleyyo-09 Bende 12 +1 hamileyim yarın kontrollüm var ikili teste gireceğim çok endişeleniyorum umarım sonuçlar güzel çıkar cinsiyetini de gösterir inşallah🤲🏻😘