PelinAtes esranur-ekk normal sütyenden daha ucuza bulunca kaptım bı tane ben. Civilden aldım emzirme sütyenini daha bugün aldım hatta. Pazartesi doğumum var 😂 35 liraya aldım ben
esranur-ekk PelinAtes aa çok iyiymiş fiyatı ben 50 den aşağıya bulamamıştım atletide sütyenide o yüzden bir tek sütyen almıştım bakarım ama eğer hala uygunsa teşekkürler ☺️☺️
Nnefri999 Melos1 ben yurtdışındayım ya cnm kışın okadar soğuk olmuyor ondan hiç aram yok atletlerle 😆
Selver07 gulsumklc2 pişik olmuyor ama benim. Kızımda mesela vücut kızardı gözlerinin önü 1 -2 saat sonra isilik oldu hemen sudocrem götürmüştüm sürdüm geçirdi her ihtimale karşı koymak lazım yer kaplayan bişey değil 😀
Derinim2203 Melos1 normal atlet ben bir süre kullanmyacam sürekli emziriyordum sonuçta rahat olsun diye sadece emzirme südyeni aldım o kadar
Neslihan_aydn13 gulsumklc2 haklısınız kesinlikle katılıyorum diş macunu fırçası bile alan var sanki otele gidiyorlar o kadar gereksiz şeyler yazıyorlar ki dediğiniz gibi resmen para tuzağı😂😂😂😂