kizannesi_1004 bebiş için en az 3 battaniye bir müslin bir kundak en az 5 takım 3lü takımlardan kendinden ellikli olursa çok rahat edersin en az 5 tane zıbın 3 tane çorap 15 tane bez 1 paket ıslak mendil pişik kremi
Kendin için
Depend kesinlikle unutma üstlerinde bedenler yazıyor kilona bedenine göre alabilirsin bi tane gecelik kesin olmalı ilk başlarda alttan muayene oluyor dikişlere falan bakıyor doktorun sabahlık kesinlikle olmalı yürürken rahat edersin bi takım pijama önü düğmeli gömlek model olursa rahat edersin benim tavsiyem emzirme atletinden yana olur çok fazla terleniyor en azından terini tutar çıkış için rahat bi elbise eşofman tayt artık hangisi rahatına gelirse birde evle hastane Aran ne kadar ona göre bebeği emzirmen gerekirse üstün emzirme özellikli olmalı rahat bi terlik havlu diş fırçası diş macunu şampuan saç kurutma makinesi makyaj çantası ben bebek için biberon koymadım ihtiyacım da olmadı mamayı şırıngayla verdi hemşireler meme reddi yaşamamak için emzik almıştım onuda önermedi hemşire meme reddi yapar dedi veremedim sonra çok uğraştım almadı almadı 1 yaşında memeye alıştı 😂😂