Aslinur Vesoss ben 2 dozda da hüç birşey anlamadm. İlk dozda hafif bas ahrım oldu 2. Doz da o bile olmadi akşamina misaifr ağirladim yemekli 😬 kolumun üstüne yattım hiç sorun yasamadim inş sizinde aynı olur
Sedacyln Vesoss ilk dozda 3 gün çok kol ağrısı yaşadım 2. Dozda hissetmedim bile.başka bir yan etki olmadı bende
alpereninannesiii Vesoss birinci dozu oldum hiç bir yan etkisi olmadı. haftaya da ikinci dozu olacağım. İnşallah sizde kolay atlatırsınız 🌺
begonvilko Ben ilk dozumu oldum. Hafif kol ağrısından başka bir şey olmadı. Haftaya da 2.dozumu olacağım, inşallah o da rahat geçer ☘️
Ayselosman Bugun ilk dozu vuruldum 15. Haftadayim suan kolum kalkmio baya bi agrisi var ama baska bir etkisi olmadi henuz
Vesoss Ayselosman bende bu hafta olacağım 16 haftalık hamileyim doktorum olmamı söyleşisi ve biontech ol dedi kaç hafta aralıkla yapılıyor ikinci dozu ?
Feyzabeyoglu 2 doz biontech oldum Sadece 1 gün kolumu kaldırırken acıdı üzerine yatmakta zorlandım bu kadar
Vesoss Feyzabeyoglu bende bu hafta olacağım 16 haftalık hamileyim doktorum olmamı söyleşisi ve biontech ol dedi kaç hafta aralıkla yapılıyor ikinci dozu ?
hazalinannesi_1 Vesoss 2 hafta önce oldum kol agrıso yaptı aksamında tesadüfen kanamam oldu dr aşıyla alakası olmasdığını söyledi 7 aylık hamileyim bu arada
Vesoss hazalinannesi_1 bende bu hafta olacağım 16 haftalık hamileyim doktorum olmamı söyleşisi ve biontech ol dedi kaç hafta aralıkla yapılıyor ikinci dozu ?
Ayselosman Vesoss yani normalde bir ay arayla olunuo herhalde asi bana vuran kisi oyle dedi ama ben doktoruma danisip kacinci haftadan sonra olmam gerektigini soylerse ozaman olucam insallah
Ggamz 19.haftadayım 2 hafta önce 2.doz aşı oldum sadece kol ağrısı oldu başka birşey olmadı umarım sizinde öyle kolaylıkla atlatırsınız
Vesoss Ggamz bende bu hafta olacağım 16 haftalık hamileyim doktorum olmamı söyleşisi ve biontech ol dedi kaç hafta aralıkla yapılıyor ikinci dozu ?
rabiamustafa Ya bazı yerlerde okuyorum erken doğum tetikliyo falan diye acaba varmı böyle bişy çevrenizde hiç duydunuzmu kızlar bnde ilk dozumda hiç sıkıntı yaşamadım 2.dozu olucam cuma gün inşallah bi sıkıntı yaşamam (kimsede yaşamaz inşallah)
Seymanurrr06 rabiamustafa ben oldum şuan 24 haftalık gebeyim hiçbir sıkıntı olmadı şükür hatta arkadaşımda hamile 36.haftasında oldu o maşallah onda da hiçbir sıkıntı olmadı 😊
rabiamustafa Seymanurrr06 bende 31e girmiş olucam nasipse korkuyorum erken doğumları duyunca rahatladım biraz çok saol canım hepimiz sağlıkla gününde alalım kucağımıza bebişleri😊