Ada_cn Msa97 kraft most almıştım ben memnunum ama şuan yine baston alıcam yatarak uyuyamıyor kızım şimdiki aklım olsa kabin tipi arabacık alırım☺️ Travel alacaksanda şunlara dikkat et derim . Tekerlekleri çok büyük olmaması . oturma ünitesi ile katlanması . Katlandığında çok büyük olmaması . Sürüşü ve amortismanının iyi olması . Çok ağır olmaması ☺️ Mostu bu kriterlere bakarak aldım bütün beklentimi karşıladı memnunum fakat yine arabacık almak zorunda kalıcam o yüzden tavsiye etmiyorum ☺️
Msa97 Ada_cn Kraft onyx de hoşuma gitti ama baston model olup ana kucağı takılan almak daha mantıklı geldi var mı böyle mi model bildiğin 😂 fiyatlar zaten uçmuş sürekli almamak için elimden geleni yapıyorum 😂
Ada_cn Msa97 Kraftta pilot Joie muze lx Kanz f-go Kanz c-go Prego solo Hamilton r1 Bildiklerim bunlar 😁 Yani Google kabin tipi bebek arabası yaz katla çanta gibi taşı sonra miis 👌🏻 Bunlarda da üst tentesinin tam kapanmasına Çift yönlü kullanıma uygunluğuna Puset takılımına uygunluğuna bak derim
Ada_cn Msa97 evet evet şimdi baktım en güzelleri bunlar puset takılımına uygundur muhtemelen bu da kraft pilot dediğim modelde puseti ile beraber ve çift yönlü kullanıma da uygun ayrıca tüm beklentileri karşılayacak bir model yani
Ada_cn Msa97 onyx modelde çift taraflı kullanım ve pusete uyumluymuş şimdi araştrdım biraz bence gayet yeterli ☺️ Biz çok gezen ve çocuğu saatinde uyuyan biri olaraktan arabacığı fazlasıyla kullandık fakat dediğim gibi 2 yaşına girecek kızım artık sığamıyor ve uyumak istiyor saati geldiğinde başta öyle alsaydım şuan 2 sene daha rahat kullanırdım hakkını verirdim arabacığın yani 🤣
Msa97 Ada_cn ay inşallah bizde de öyle olur rahat rahat kullanırız, fiyatlar o kadar yükselmiş ki o fiyatlara elim gitmiyor yani vermişken de biraz kullanalım diyorum, bakalım bizde neler olacak daha doğuma var maksat indirimden yararlanmak 😂
Ada_cn Msa97 vallaha canım ben aralıkta doğum yaptım arabacığı Şubat indirimlerinde alırım diye düşündüm hemen koyup gezmeyeceğim için şubatta %40 indirimle mostu 1650₺ ye aldım ben şimdi 2800 olmuş 😳 ama gel gör ki şuan yine en az 750₺ arabacık parası vericem. Sende şimdi 3bin ver bir dha da verme derim. Başka da alsan 1500₺ ye bile yine yetersiz gelecek bir sene sonra yine arabacığa para vereceksin uğraştığın kapladıkları yer ve kullanamadığında cabası olarak kalacak 🤷🏼♀️
Msa97 Ada_cn evet doğru en mantıklısı, bende onun için uğraşıyorum 😂 alalım bakalım artık herşeyin hayırlısı 😂
Nihanus Msa97 oğlum henüz 19 aylık bundan sebep piyasaya çok hakimiz eşimle 🤣 ikinciye altı aylık hamileyim ilkinden anladıkki travel hammallıkmış ancak özellikle ilk 6-8 ay pusetli araba şart. Bu klasmanda tek araba kalıyor geriye oda doona. Zaten sınıfının en çok satan arabası eşim almış çokta sevimli bakalım Allah sağlıkla doldursun inşallah 😇
DeryaSekban Msa97 ben baby Plus galaxy tercih ettim. Çok hafif ve rahat bir araba. Çom tahta edeceğimi düşünüyorum
Busrakaratas07 Msa97 memmunum daha bebegim doğmadı kullanmadık ama aşırı hafif ve kullanışlı puseti arabayada oluyor pusette cok kaliteli bende cok fazla para vermek istemedim ideal olsugunu düşünüyorum
Calisananne25 Hayallerim95 bu dediğiniz babyhome markası mı? Ben de onu gördüm trendyolda yorumları da çok güzeldi. Aklıma yattı gibi.
Hayallerim95 Calisananne25 evet çok araştırdım youtubeden Seda akderenşn aldığı araba istersen bakabilirsin ben de cok araştırdım hafif güzle araba dediler aldık bakalım akşam acıcaz eşimle 🥰