Msa97 Kızlar bebek arabası alacağım travel sistem düşünüyorum, hangi marka alayım hangilerinden memnunsunuz?? Bana fikir lütfeeeen 🥲
gurbetcianne97 Msa97 o biraz bütçe ve beklenti meselesi aslında. Yani sizin için iyi bir bebek arabasında neler olmalı diye düşünüp ona göre karar verirseniz daha memnun kalırsınız. 🥰 ben mesela abc design salsa 4 diamond aldım 🥰
Hayallerim95 Msa97 ben dün hepsi burada dan sipariş verdim normalde 2100 TL ama ordan 1620 ye aldık çok güzel bh 955 model araba çokta araştırdım bi bak derim benim cok içime sindi hafif ve kaliteli bi araba camım 🥰
Busrakaratas07 Msa97 https://ty.gl/gt0si34n3a Bende bundan aldım bugun geldi tereddüt etmiştim ama aşırı hafif ve cok kaliteli tavsiye ederim :)
Msa97 gurbetcianne97 bende uygun fiyatlı ama rahat kullanacağım bebeğinde rahat olacağı bir arabayı mantıklı buluyorum
Calisananne25 Hayallerim95 bu dediğiniz babyhome markası mı? Ben de onu gördüm trendyolda yorumları da çok güzeldi. Aklıma yattı gibi.
Mayamina Bnde prego quantum aldım karar verene kadar çok zorlandım😬 bnce ne alınırsa alınsın aynı işi görüyor
Deletedmom72727 My junior travel bebek arabası aldım 3’lü port bebeside var hepsinin kendine ait kış tulumu var çanta yağmurluk sineklikte var.
Msa97 Deletedmom72727 çok güzelmiş ama bu kadar bütçe ayırmak istemiyorum altı üstü bebek arabası bir süre kullanacak sonra belki istediğim gibi olmadığı için daha hafif birşey bakacağım o yüzde en fazla 2 3 bin vermek mantıklı geliyor
Brfant22 Kraft onyx, bir çok araba baktım denediğim en hafif arabaydı. Oturma ünitesi yle katlanması önemliydi bide katlanınca küçücük oluyor fiyatı 2 500 e aldık. Tipini çok beğenmedim ama istediğim özellikler olunca tipe takılmamaya karar verip aldım
Msa97 Brfant22 şimdi baktım 3 bin olmuş bile ama hoşuma gitti eğer kullanımı rahatsa bebek için de rahat olacaksa bende bunu düşünebilirim
Fatmanurrkurttas Ben mamma lion travel sistem aldım .işlev olarak beğendiğim henüz alışmadığım için bana büyük geldi ama genel olarak hepsi öyle . N11.com da indirimdeydi aldığımda
Busrakaratas07 Msa97 memmunum daha bebegim doğmadı kullanmadık ama aşırı hafif ve kullanışlı puseti arabayada oluyor pusette cok kaliteli bende cok fazla para vermek istemedim ideal olsugunu düşünüyorum
Neslihan_aydn13 Ben bunu aldım canım bakalım indirimli almıştım ama şuan zannedersem bayağı zam geldi
Ada_cn Msa97 travel pişmanlıktır 🤦🏼♀️ Baston tarzında anakucağı takılanlardan al canım uzun süre kullan 👌🏻Travel alacaksın 1 sene en fazla rahat kullanacaksın daha sonra boyları uzuyor yatış pozisyonunda kullanmak çok zor oluyor baston tarzında olursa ayakları en azından 2 kat kalmıyor ve ayrıca baston Almayada gerek kalmıyor