1 çay bardağı suya yarım çay kaşığı karbonat koy karıştır iç 2 dakikada kesiyor yanma felan kalmıyor o kadar ilaç maden suları süt içtim sadece bu kesiyor.

derya_erz valla inanmicaksin belki ama mide yanmalarima en en en iyi gelen sey sade dondurma her yandığında bi kac kaşık yiyorum sirf o yuzden evde bulunduruyorum hep her defasindada gecirdi cok sukur kendim kesfettim 🤪🤪🤪

Elma ve soğuk bir kaç yudum süt iyi geliyor geçici de olsa 🤷‍♀️Gaviscon şurubu bide

derya_erz ahh ahhh çok geçmiş olsun bende 26 haftalık hamileyim uyku dahi yok yanmalardan.. tüm gün yanıyor su içsem yanıyor.. gaviscon içiyorum anlık rahatlatıyor 🥺

Pinarakts sağol canım. Sana da çok geçmiş olsun. İnşallah geçer hepimizin

derya_erz kısa vadeli de olsa bende fayda ediyor, sizin daha ileri düzeyde demek ki, Allah yardımcınız olsun 😊

derya_erz en iyi gelen uzun süreli geçiren süt elma da geçici hal ediyor ama süt beni 1 2 gün idare ediyor

derya_erz canım ben ne denediysem geçmedi artık dayanamadım şurup aldım sende arkadaşların dediğini kullan geçmezse doktoruna söyle ilaç yazacaktır geçmiş olsun