ikiprensesannesii Eymen_Enis_Ser 9 araliga gunumuzu aldik ama sanki daha erken olacak.gbi hissedyorum 🤰
Eymen_Enis_Ser ikiprensesannesii hadi hayırlısı canım biz daha gün almadık bu ayın 26 sında son kontrol sonra da gün alacağız 🥰🤰
Feriyecrin_annesi Eymen_Enis_Ser En geç 2 hafta sonra sezeryanla 2. Dopumum olacak ama ben doğumdan değil oğlum gibi kızımında küveze girmesinden abisi gibi kucapıma alamadan toprağa vermekten korkuyorum. Şuan 36 haftalığız yarın doğum tarihi alacağız. Rabbim düşmanımı bile evladıyla imtihan etmesin.😫
Ipekgulll Feriyecrin_annesi Amin başınız sağ olsun iyi düşünün iyi olsun Allah yardımcınız olsun doğumdan sonra mutlu haberlerinizi bekliyoruz ,🤗
Eymen_Enis_Ser Feriyecrin_annesi Başın sağ olsun canım Rabbim sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🤲🥰
Feriyecrin_annesi Ipekgulll amin inşallah haber veririm canım. Hepimize sağlıkla kurtulmak kavuşmak nasip olsun inşallah
Feriyecrin_annesi Ipekgulll Canım pazartesi günü doğum yaptım. Bebeğimin solunum sıkıntısı var küveze aldılar.
ikiprensesannesii Eymen_Enis_Ser bugun tam 34 olduk 🤰 karniniz asagi indimi ya benim indi cati agrim cok olmaya başladi yuruyemiyorm bile
2minnos-annesi 15 kasım Pazartesi ye gün aldık 😔 2. Sezeryan ama korkum ilk yavrumu bırakıp yine ameliyathaneye gireceğim hissi 😖 ilkinde karambole girdim bilmiyorum filan ama şimdi bilinçli girince daha bi tuhaf his oldu 😞
Eymen_Enis_Ser 2minnos-annesi aralığın ilk haftası kısmetse ikinci sezeryan benim de aynı his aynı duygular var canım bende de ☹️
Guney16_Enes21 Eymen_Enis_Ser Korku heyecan sabırsızlık herşey var. Karnımdakini kucağıma almaya sabırsızlanırken evdeki yavrumu düşünüyorum duygular çok karışık hayırlısıyla gelsin minnoşlar 😊
Tubaberen Guney16_Enes21 benimde 2. Hamileliğin başındayım ama şimdiden bırakıp gideceğim yavr7mu düşünüyorum:(