Minigim24 Kızlar istanbulda gezilecek yerleri bilenler mutlaka görülmeli diyenler yorum yaparsanız çok sevinirim 🥰 uzak şehirden geliyoruz hiç gitmedim daha önce o yüzden zamanı güzel değerlendirmek istiyorum.
Deletedmom15262 Minigim24 eminönü balık ekmek Ortaköy bebek kumpir Nişantaşı kahve ve mağazalar sarayburnu hava soğuk olunca salebi efsane çay kahve deniz keyfi… Üsküdar kız kulesi valla pazarları seviyorsanız fındıkzade Bakırköy pazarları… İstanbul say say bitmez💓🌸
Ebruuuusalman Minigim24 nakkaştepe millet parkı,kız kulesi camlıca tepesi eger imkaniniz varsa bnce bu sonbaharda en guzel yerler şile tarafları
Deletedmom15262 Minigim24 istanbul havası değişken sabahları aksamları ayrı kalın kıyafetler alın yinede yanınıza 🌸
Ebruuuusalman Minigim24 tam olarak anlamadim kusura bakmayin ya biraz acarsaniz fikir veririm seve seve❤🥰
Minigim24 Ebruuuusalman yani gezmek dışında bunu yapabilirsiniz burda diyebileceğiniz aktiviteler var mı🤗 mesele yunus balığıyla yüzme vardı görüyordum çok sık böyle işte 🥰
M_kemal Minigim24 sanırım emaar avmde vardı ama pandemiden dolayı kapandı diye biliyorum. Yanlışsam bilen düzeltsin çünkü ben de merak etmekteyim
M_kemal https://instagram.com/istanbulyapilacaklar?utm_medium=copy_link İnstagramda bu sayfayı takibe alıp arasından yapılacakları seçebilirsiniz. Çarşambadan itibaren kavurma sıcakları bitiyor, hava akşamları iyice serin olacakmış.
M_kemal Araç probleminiz olmayacaksa eğer Mihrabat korusunda yürüyüş yapabilirsiniz 🥰 ormanın içine çok güzel yürüyüş parkuru yapılmış.
Aysun1981 İstanbul da en önemli şey trafiğe takılmadan bir yerden bir yere gitmek. Plan yaparken buna dikkat edin ki zamanınız yolda geçmesin. Eğer daha önce gelmediyseniz zaten yapacak çok çok şey var ve hepsi size çok güzel gelecektir 🌸
Minigim24 Aysun1981 evet ya eşimde aynı şeyi söylüyor bütün zaman yollarda gececek diyor metrobüs kullanalım falan dedim de hava soğuk olursa üşütürüz diye pek sıcak bakmadı umarım güzel geçer çok teşekkür ederim, benim ilk gelişim evet 🥰