dakpinar- Sude-96 ayyy değilmiş kuzum bir kaç posta sanki öyle okudum sandım 🥰🥰 32+4 kuzum 🥰 kız benimki 🐥
Kubraaeliz fnurahmeet aklınıza takılan ney anlamadım ben gelişimi güzel demekki önden gidiyor iyi bseybu
fnurahmeet Kubraaeliz Normal doğum yapmak istiyorum bebeğin çok kilo alması normal doğuma engel olur diye
sabirsizmomy fnurahmeet Peki şekeriniz falan normal mi eğer şekeriniz yoksa tamamen genetik yapısal ama şekeriniz var ise ondan biraz önde gidiyor olabilir
DemetF Sina 32 de 1880 gr di haftasiyla uyumlu dedi doktorum. Ama her bebegin kilosu boyu ayni olur ayni haftalarda diye birsey yok sonucta hepimizin genetik yapisi farkli eger saglikliysa kilosunu dert etmeyin
DemetF Busra5734 saglikliysa kilosunu dert etmeyin. Benim kardesim 2600 dogmustu anne sutuyle hemen toparlaniyorlar.
Mayamina fnurahmeet valla bn aşırı asırı dikkat ettim zaten aşırı yemekte yıyen biri değilim meyveyi kestım falan.8 gun sonra kontrole gıttım 450 gr almış bebeğim, orda kabullendım genetikse naparsan yap olmuyor
Mayamina fnurahmeet Allah hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin bebeklerımızı kucaklarımıza alalım inşallah 🌿
sabirsizmomy fnurahmeet benim de 2 hafta önde gidiyor 30.haftalığız kilosu 32 haftayla uyumlu dendi 1.874 gr
sabirsizmomy fnurahmeet o zaman endişe etmeyin tamamen yapısal demek ki çok normal benim doktorum her Bebek aynı olmaz kimi 2.900 doğar kimi 3.600 ikisi de cook normal demişti
fnurahmeet sabirsizmomy iyi o zaman ben normal doğum da istiyrm ya bide çok kilo olsa sıkıntı olur diye de endişeleniyorum biraz
Ouzc ggul01 33ten beri falan aynı şeyi söylüyorum. Şuan 35te hareketler bu sefer de can yakıcı olmaya başladı sanki vajinama kafa atıyor. Ama iki hafta falan sizin dediğiniz gibi oldu hareket azalıp sertleşme toplanma çoğalmistj.