ggul01 32+1günlüğüz iki gündür bebeğim sağda toplanıyo eskisi gibi tekmeli değilde toplanarak poposu olduğunu düşünüyorum öyle hareket hissediyorum normal mi yoksa endişe etmelimiyim annişler
Sina ggul01 canm tam üstüne bastö dün geceden beri bende öleyim korktm bu sabah dra gittim normaldi ama iki saat uzap dinle cnm kaç kere atıcak
dakpinar- ggul01 normal canım ağrın sancın yoksa tabi yanlış bısı diyerek yanlış yönlendirmek istemem ama benım de aynı sürekli ama sürekli toplanıyor 🥰
Ouzc ggul01 33ten beri falan aynı şeyi söylüyorum. Şuan 35te hareketler bu sefer de can yakıcı olmaya başladı sanki vajinama kafa atıyor. Ama iki hafta falan sizin dediğiniz gibi oldu hareket azalıp sertleşme toplanma çoğalmistj.
dakpinar- Sude-96 ayyy değilmiş kuzum bir kaç posta sanki öyle okudum sandım 🥰🥰 32+4 kuzum 🥰 kız benimki 🐥
fnurahmeet Kızlar benim 30+5 de 2200 dü bebeğim 2 hafta önde gidyrmş çok aklıma takıyorum ne yapmam lazım
Kubraaeliz fnurahmeet aklınıza takılan ney anlamadım ben gelişimi güzel demekki önden gidiyor iyi bseybu
Mayamina fnurahmeet valla bn aşırı asırı dikkat ettim zaten aşırı yemekte yıyen biri değilim meyveyi kestım falan.8 gun sonra kontrole gıttım 450 gr almış bebeğim, orda kabullendım genetikse naparsan yap olmuyor
sabirsizmomy fnurahmeet benim de 2 hafta önde gidiyor 30.haftalığız kilosu 32 haftayla uyumlu dendi 1.874 gr
Busra5734 Sina masallah hepinizin ki cok iyi kilolari Rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah benimki 34 haftalik 1800
DemetF Busra5734 saglikliysa kilosunu dert etmeyin. Benim kardesim 2600 dogmustu anne sutuyle hemen toparlaniyorlar.