Dualarınıza ihtiyacım var😊
Bu iğnelerin sadece birkaçı.Her gün vuruyorum.Güzel Anneler ve Anne adayları❤️Yakında aşılama tedavim var.Bana dua edermisin🤲🏻
cocukhasretim yaaa canım Rabbim tez zamanda versin yüzünüzü güldürsün inşallah 🙏kucağın dolsun inşallah
prensimgeliyor amin inşaallah canım teşekkür ederim🤲🏻😊❤️
cocukhasretim bütün iğneler şifa olsun derdine deva olsun tez vakitde hayırlı sağlıklı elma yanaklı bal surat bebeğin olsun moralin yüksek şans açık sabrın bol duan çok olsun💓💓💓🤲🏻
cocukhasretim rabbbimmmm inşallah tez vakitte sevinçli haberi aldırır aminnnn
Deletedmom15262 aminnn amin inşaallah çok teşekkür ederim🤲🏻😊güzel dualarınızla herşey daha da güzel olacak inşaallah❤️
anonimgelin amiinnn inşaallah canım
cocukhasretim Rabbim vesile kılsın inş, tüp sanırım?
Canımm, sen anneliği kalbinde büyütmüş, olgunlaştırmışsın bile. İnşallah Rabbim şimdi de kalbindeki o güzel duyguyu kucağına versin inşallah. ❤️😍
Bfduam amin inşaallah.Yok aşılama tedavisi.Ondan önce de yumurta çatlatma denedim 4 defa falan.
Mervisogretmen yaa ne güzel söylediniz öyle🙈❤️Amin inşaallah çok teşekkür ederim canım benim❤️Annelik bu dünyada istediğim tek şey gerçekten😊❤️
- Düzenlendi
cocukhasretim allah çabalarınızı boşa cıkarmasın inşallah kucagınıza bebeğinizi almak nasip olur 🤲
cocukhasretim rabbim cefanı sefaya çevirsin inşallah o iğneleri bir gün bebeğinin yanına kalp olarak çekip fotoğrafını da atmak nasip olsun en hayırlısı ve sağlıklısıyla 🤩
@cocukhasretim rabbim en güzel şekilde mükafatlandırsın seni canım isteyen herkese tattirsin anneliği oğlumu kucağıma aldığım günden beri hep dua ediyorum isteyene aratma Allahım diye çok güzel bir his inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım kendine iyi bak 🥰
cocukhasretim aşılamada bile bu kadar ığne varmış, inş kucağını doldursun mevlam🤲
cocukhasretim gano ürünlerinide araştırabilirsin abla süprano kahve ve kapsüller hamile kalanlar var
Minekorkmaz amin inşaallah🤲🏻
mammaaa33 amin inşaallah o hevesle saklıyorum belkide burada sizinle paylaşmak nasip olur 🤲🏻❤️
Alp52 amin inşaallah canım gerçekten çok istiyorum inşaallah nasip olur🤲🏻Duaların içinde Allah razı olsun çok sağoln😊❤️Sizde kendinize iyi bakın🥰