Canımm, sen anneliği kalbinde büyütmüş, olgunlaştırmışsın bile. İnşallah Rabbim şimdi de kalbindeki o güzel duyguyu kucağına versin inşallah. ❤️😍

Bfduam amin inşaallah.Yok aşılama tedavisi.Ondan önce de yumurta çatlatma denedim 4 defa falan.

Mervisogretmen yaa ne güzel söylediniz öyle🙈❤️Amin inşaallah çok teşekkür ederim canım benim❤️Annelik bu dünyada istediğim tek şey gerçekten😊❤️

cocukhasretim rabbim cefanı sefaya çevirsin inşallah o iğneleri bir gün bebeğinin yanına kalp olarak çekip fotoğrafını da atmak nasip olsun en hayırlısı ve sağlıklısıyla 🤩

@cocukhasretim rabbim en güzel şekilde mükafatlandırsın seni canım isteyen herkese tattirsin anneliği oğlumu kucağıma aldığım günden beri hep dua ediyorum isteyene aratma Allahım diye çok güzel bir his inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım kendine iyi bak 🥰

Alp52 amin inşaallah canım gerçekten çok istiyorum inşaallah nasip olur🤲🏻Duaların içinde Allah razı olsun çok sağoln😊❤️Sizde kendinize iyi bakın🥰