minikportakal 7+5 kızlar kanama oldu gittim doktora böyle ilk adet gelmesi gibi kesede kanama yok kalp atışı da var doktor bişey demedi
bebisin_annesii minikportakal benimde öyle oldu düşük riskim var iğne kullanıyorum kese rahim temizse doktor yorgunluğa bağlı diyor
Serapcemre minikportakal aynısı başıma geldi 6haftalık hamıleyım kanama değil ama böyle ufak kahvveden acık lekelenme ve hiç bir skntı yok iğne yedim ben de önlem amaçlı nden bu oluyor anlamadım hala ara ara gelıyor az korkuyorm ama her şey yolunda
Semali1 Her kadının hamileliği farklı olur kuzum banada doktorun söylemişti. Benim eşimin doğum yapana kadar kanaması oldu demişti. Ama ne olur ne olmaz dikkat et progestan vermesi lazımdı yada yerleşme kanaması da olabilir
minikportakal Semali1 hiç bişey vermedi bidaha olursa düşüktehlikesi olabilir sağlıksız gebeliktir dedi ama ne kesede kanama var kalp atışımız da var yarın kendi doktoruma gideceğim
Herseyinhayirlisi75 minikportakal kesede kanama yoksa ve kalp atisi varsa sorun yok kuzum ama ne olur ne olmaz progestan vermeliydi kanamanın her türlüsü kotu aynen sen kendi doktoruna da görün
Semali1 minikportakal Aynen sen mutlaka doktoruna görün dediğim gibi yerleşme kanaması da olabilir kendine çok dikkat et
minikportakal Herseyinhayirlisi75 olmazsa yarın şehir dışına alemin yanına gideceğim canım 6 saat sorun olur mu acaba
minikportakal Semali1 aynen canım inşAllah olmazsa ailem şehir dışında yarın onların yanına gideceğim 6 saat yol sorun olur mu ki
Cck minikportakal Böyle durumlarda direkt istirahat öneriyorlar, ben de yaşıyorum şuan kanama progestan fitil kullanıyorum ve lavabo haricinde kalkmıyorum
Herseyinhayirlisi75 minikportakal bunu doktora danışmalısın ben kanın her türlüsünden korkarım bide adet gibiydi diyorsun bebek ve kesede sıkıntı yok içini rahat tutabilirsin ama gitmeden önce bir doktoruna da görün kendiside güzelce muayene etsin eğer bir sorun görürse progestan verir ne olur ne olmaz diye ve ona da danış ama bence şuan gitme 6 saatlik yolu
Cck nildenalioska Benim 6. Haftanın başında kahverengi akıntı şeklinde başladı 6+5 te ve 7+0 da kırmızı kanama geldi, şuan hala devam ediyor kahverengi akıntı şeklinde 😔