Eymeninannes Hilal-95 Cektigimiz acılara rağmen onlar bizden daha aceleci sanki benimki öyle en azından 😂🤭
Hilal-95 Eymeninannes bnmkide beden cnkü tatıle giricek😀😀 izin kullanmadı bu sene her sabah işe giderken ne zamn doğurucaksn diyo🤣🤣🤣
honeysmom Eymeninannes 38+1 iz 38+4 te sezeryan dedi doktor. Normal çok istiyordumm ama nasip hayırlısı böyleymiş şimdi çok heyecan var 🙈
Eymeninannes honeysmom Allah sağlık sıhhat ile kurtarsın hepimizide sağlıklı olsun da gerisi önemli değil normal sezeryanla farketmez hadi hayırlısı olsun ikiniz içinde 😘
Eymeninannes Hilal-95 Benimki iş değişikliği yaptı iki ay tatil yaptı 😂 tatil ona yetmistir o oğlunu bekliyor hayalleri Paris ama memleketi Tatvan 😂😂😂🤭😀
Hilal-95 Eymeninannes 🤣🤣🤣🤣 bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah herkes korkmuyomusun diyo da zaten olacak olacak illaki diyorm en azından hemen olsundu🤣
Eymeninannes Hilal-95 Korkuyu bide bana sor ödüm kopuyor bide bu aralar gelen geçen tanıdık rüyasında beni gördüğünü söylüyor korkmaya başladım tam acaba bişey mi olacak diye hayırlara vesile olsun ins 🤲🤲🤲 dua edin
Hilal-95 Eymeninannes ay ediyorum hepimizin rabbım yardımcısı olsun korkma allah büyük dünyada milyon tane insan var sonucda bı sekılde doğuyolar🤭🤣 öle düşün vücut işini biliyor 🙏🏻 Allah kolaylık versin hepinize
Dlnnn Hilal-95 acıyor mu muayene ederken bir de doktor görüyor Mu orayı yoksa örtü mü atılıyor üstünüzee🤮🤮😬😬
H_myra1 Dlnnn oraya bakmıyor gözüyle eliyle muayne ediyor 😂 iki normal dogum yapmış biri olarak söylüyorum biz hani bir delikten birşey çıkarırken elimizi sokarız ama karşı duvara bakarız ya aynen öyle😅
Hilal-95 Dlnnn bn yanımda hırkamı götürdüm backlarımı kapatım canm görüyor yani elle muayene yapıyor kasmasan acımıyor kendnı sakın bırakman gerekıyor ışığı kapatıyo bazıları ozaman daha rahat hissediyosun tabi
H_myra1 Eymeninannes bir an gözümde öyle canlandı en son dogum için açılma varmı diye baktıgında doktorum karşı duvara bakıyordu muayne ederken 😂😂 şimdi 3.gebeligim bakalım ne olacak bunda