Papatyam__ pusatmom35 valla cıkıntısı var dedı bende erkek mı dedım olabılır dedi ama daha kucuk oldugu ıcın net bi sey cıkmadı agzından gene beklıycez 😂😂😂
pusatmom35 Papatyam__ Hayırlısı olsun Rabbim hayırlı evlat versin gerisi önemli değil tabi ama insanın icinde merak ediyo insallah en kisa zamanda kesin öğrenirsin 🥰
iremgrgn Papatyam__ yüzde doksan erkek dedi 12. Haftada ikilide, şimdi 17+4 olduk dün keisnleşti oğlumuz oluyor 😊
biaslanannesi1 Papatyam__ benim paşa gösterdi hemen kendini 12. Haftada öğrendim 13 te hareketlerini hissetmeye başladım şimdi 30 haftadayiz çok şükür
Merveikratanem Papatyam__ maşallah canım gözün aydın olsun bu sene erkek senesi herhalde sağlıkla hayırla kucağına almayi nasip etsin rabbim 🥰
Tazeanne0134 Papatyam__ kız biz 16+6 da göstermesi %80 kıza benziyor dedi ama detaylı ultrasonda ya bi 22+6 da erkek olduğunu gördük 😂
Papatyam__ Tazeanne0134 valla mııı😂😂 dogmasına az kalmıs zaten dogumda suprız olsaymıs😅😅 saglıkla gelsınn
Tazeanne0134 Papatyam__ sağol canım ama o bebeğim şimdi 22 aylık ocak ayında 2 yaşını dolduruyor inşallah 😂 ve abi olacak