Kubraalisoy Papatyam__ bende 12 haftalğım ayın 18 den sonra gidicem ultrasona bakalım bi tahminde bulunucakmı ilk çocuk aşırı merak ediyorum erkek çocuklara bayılırım🤤🤤ama fark etmez esas sağlıklı olsun🙏🏻
Papatyam__ @“Kubraalisoy”#p18641510rabbım gonlunuz gore versınn bakalım ne dıycek dr cok heycanlı valla😂😂
Sedarda Cicilibicilii1 12+6 da gittim ultrasonda 13+6 çıktı %90 kız dedi ama bi sonraki kontrolde kesinlesecek artık nasipse
13-10 herkese hemen söylemişler bende 12 haftalıkken gittim hiç bişey söylemedi ya 4 hafta sonra gel dedi acayip merak ediyorum başka doktora mı gitsem acabaa
pusatmom35 13-10 baska doktor a gidebilirsin bana 12 haftalikken erkege benziyor dedi 13 haftada yuzde 90 erkek dedi 15. Haftada erkek degismez dedi
Papatyam__ pusatmom35 valla cıkıntısı var dedı bende erkek mı dedım olabılır dedi ama daha kucuk oldugu ıcın net bi sey cıkmadı agzından gene beklıycez 😂😂😂
Gzm23 Cicilibicilii1 bana da erkeğe benziyor dedi o haftalarda 18 haftalık olunca yani haftaya perşembe gideceğim o zaman net öğrenirim inşallah