İcimi dökmek istedim 30 haftalik hamileyim ucuncu bebegim spralle hamile kaldim kizim 7 yasinda okula gidiyor kucuk kizim 3 yasinda simdide ogluma hamileyim allaha şükür
İki haftadir ikinci kez grip oldum ama nasil yatak dossek acillik oldum serumlarla gozum acildi cocuklarim hasta oldu ikiside bronsit havalar antibiyotiklerle gecirdik
Üzüldüğüm konu ise o kadar yalnizimki ne bi hal hatir soranim var ne bi sicak corba pisirenim var cocuklarimla yari ac yari tok idare ediyoruz ama o kadar dolmusumki bugun butun duygularim bosaldi artik esin nerde derseniz sabah 8 aksam 8 iste eve geliyor ye ic 10 da yatiyor iyiles artik deyip duruyor kayinvalidemin umrunda degilim ztn kuru kuru kurban olur ama bi kez arayipta kizim hastaymissin bi eksigin ihtiyacin varmi demedi evi 10 dk mesafede anneme gelincede o da covitmi olduk acaba diye gelmiyor o kadar yalniz kaldim o kadar kotu hissettimki hep beni guclu goruyorlar icimde ne kadar kirildigimi bilmiyorlar inanin icimden beddua bile ettim istemeden kahrettim elimde degil cok uzgunum karnimda can tasiyorum iki tane önümde insan bu kadar yalniz birakilirmi en cok koyanda hep yattim cocuklarim ortada kimse demiyor bu kiz nasi yapiyor diye bu hayatta gercekten bencil olmak lazim inanin bi yudum su vermicem bende onlara esime zaten dedim yarin birgun bana yok annem hasta bak yok babam soyle ilgilen duymayim dedim saglikci oldugum icin o konular hep bana geliyor herseyleriyle ilgilendim bu gune kadar ama anladimki bn kimsenin umrunda degilim bencil olucam artik sadede cocuklarim var benim icin cok uzuldum