Kamusbuglem Kızlar arada kasık ağrım oluyor kramp şeklinde doktor bu ilacı verdi yalmız nasıl kullancam aç mı tok mu hiç sormadım kullanan varmı etkileri nasıl
iki_prenses_annesi Kamusbuglem canım bende kullanıyorum o ilacı bana günde bı kere oda akşamları yatmadan iç yat dedi
Civcivim000 Kamusbuglem günde 1 tane suya atıp eritip içiyorsunuz tok karna ben kahvaltıdan sonra içiyorum genelde ama daha yeni başladım sayılır etkisi konusunda bir şey diyemiyorum
Rumeysa3652 Kamusbuglem akşam yatmadan içiyorum bende canım aç tok farketmiyo demişti eczacı bende o şekilde kullanıyorum
Ceysii01 iki_prenses_annesi benimde magnezyumu bugun yazdi doktorum agrilardan dolayi ama magnezyumum gayet iyiydi illa düsük olmasi gerekirmi acaba
iki_prenses_annesi Ceysii01 hayır hayır en azından bende baya faydası oldu ellerim ayaklarım uyuşma ve kasılma vardı yazdı sabaha ellerimi hissetmiyordum şimdi çok şükür iyiyim 🙌
Kamusbuglem Ceysii01 benımde öyle cok fazla ağrım olmuyor magnezyumda fazlsı zararmıs korktum içmeye :)
annesi_ Kamusbuglem yemekten sonra kullanıyosun canım ben genelde öğlenden sonra içiyorum bir bardak suyun içine koyuyorum akşam yazıyo ama çok şiş oluyorum akşamları gündüz içmeyi tercih ediyorum hep düzenli içtiğim için ağrım yok çok şükür 🤲🏻
Fnen Kamusbuglem ben diş ağrılarım için kullanıyorum ay çok etkilii , gece yatmadan önce tok al dedi doktorum
Zkskdkdkxk Kamusbuglem tok karnına 1 su bardağına 1 tane atıyon günde 1 kere canım içtikten sonra biraz midene oturuyor haberin olsun 😂
Selin12- Kamusbuglem ben tok karnına içiyorum krampları gazla olduğu için sabah akşam içiyorum sizde sabah yada akşam bir sefer tok karnına içebilirsiniz
Kamusbuglem Papatya-Kokusu j Papatya-Kokusu kramp gibi bazen sertleşiyor ama öyle cok değil ilk gebeliğimde daha coktu magnezyum kullanmamıstım aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsoz kaldım
Papatya-Kokusu Ceysii01 ya gaz gibide değil ama öyle gibide anlamadım sanki tas gibi oluyor hissi veriyor
Ceysii01 Papatya-Kokusu benim kabizliktan ve gazdan oluyo anladim yanlarima dokunuyorum icerdeki damarlari hissediyorum yanlara çekilmiş gibi karnim aciyo resmen
Ceysii01 Kamusbuglem Zaten herseye zarar diyolar ama bazen bazi seyleri kullanmak zorundayiz benin agilarim coook cok fazla