Busrabaksii Busra2013 merhaba bugün 23 haftalık oldum sağ kalçama vuran bir bel ağrım var. Miniğim baya bı hareketli uykumuzdan uyanıyoruz sağolsun bol bol video çekmeye çalışıyoruz hareket ederken ama biz galiba beynimizden geçenleri de paylaşıyoruz aaa video açtı durayım en iyisi diyor kendileri 😂😂😂
Busrabaksii Busra2013 Busra2013 Peki alışverişe başladınız mı ? İlk gebeliğim ve kızım olcak yavaş yavaş almaya başladık biz ama her kafadan bir ses çıktığı için ne alcagimi ne kadar alcagimi net bir şekilde bilmiyorum malesef 😥
Fnen Busra2013 19 haftalığım canım, doktuma sordum da bugün çok normal hissetmemen dedi, ultrasondan da kıpır kıpırdı ama ben hiç hissedemiyordum ☺️ Sanırım hissetmek istiyorum artık 🤗💙
Ozlemmpapatyaa Busra2013 20 haftalıj olduk teyzesi mart sonu veya nisan başı deniliyor nasıl kıyafetler aldınız peki uzun kollumu ve hep 0-3 mü aldınız 😟
Zeynepp97 Ozlemmpapatyaa Ben 0-3 fazla olmamak kaydıyla alıyorum ama 3-6 ay tercih ediyorum genelde çok çabuk büyüyorlar diye 😂
Zeynepp97 Busra2013 Maden suyu için doktorlarda söylüyor zaten yinede doktorunuza sorun sizde, magnezyum değeri yüksek olan bir marka tercih edin
Ozlemmpapatyaa Zeynepp97 3 6 ayı da uzun kollumu alıcam bilmiyorum ya 😂herşeyi uzun kolkumu alıyorsunuz
gldn065807 Busra2013 20 haftaligiz bugün feci şekilde mide ağrım var sebebi ne bilmiyorum onun dışında birazda kasik ağrısı oluyor biraz zor geciyo bu gebeliğim maleswf
Ozlemmpapatyaa gldn065807 canım galiba bebekle ilgili baglarımız genişliyormuş göbek 🤷🏻♀️ bebek büyüdükce olucakmış
leylo29 Busra2013 aman aman prenses gununde gelsin ins canim bnim oglanda sesiz biraz çok şükür iyiz ins gununde gelirler bebislerimiz canim dikkat et kendine ☺️