Esra-57 Ocak da doğum yapicaklar hazırlıklar ne durumda çantalarıniz hazır mı yada ne zaman hazırlamayi düşünüyorsunuz ☺️
deno1 Esra-57 ocaktı ama hayaller yıkıldı kuvez yolu görünüyor erken doğum riskim var açılma var geldi gelecek yani hersey hazir başından belliydi gebeligim zor geçiyordu 25 haftada herseyi hazırlamıştım
Seraptan Esra-57 çoğu şeyi aldım bende ama çanta hazırlama işini yapamadım daha ne zaman niyetlensem daha var deyip erteliyorum. Bu aralar zaten hiç bişey yapasım yok 😔
prensesannesiiiiii Esra-57 erken gelmezse ocak ortası sonu gelir inşallah hiçbirşey alınmadı bu ay başlayacağım 😂
prensesannesiiiiii deno1 açılmanız ne kadar var acaba benmde 21de hafif açılma var dedi erken gelebilir 24te bebek aşağıda dedi yine şimdi 28+3 olduk sizin nasıl anlaşıldı
Esra-57 Seraptan bende oglumdan da vardi herşeyini yıkayıp ütüledim bu ayda kendi eksiklerimi halledip çantamı hazır etmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz hazır dursun ☺️
Esra-57 prensesannesiiiiii bende geçen ay alışveriş yapmıştık ufak tefek eksiklerimiz vardı oglumdan kalma şeyler de var diye abartmadim açıkçası 🤭 bizimde ocağın başıyla 14ü arası erken gelmezse tabi 🥰
deno1 prensesannesiiiiii kanamam geldi 2 cm açılma varmış yatarak geçiriyorum ama her an doğumda olabilir bekliyorum
Serayyurtsever prensesannesiiiiii valla benim daha doktorum alttan bakmadı 27. Haftadayım acaba ultrasonda görüpte mi söylüyor ki öyle bide ne zaman alttan bakarlar normal mi sezaryen mi olduğunu alttan bakarak mı söylüyorlar bilmiyorum
Derya2867 Esra-57 hastane çıkışı dışarı kundağı battaniyesi bezi ağız mendili havlusu alındı çantaya koyuldu eksikler daha çok var sıra kendi çantamı hazırlamakta 😂
Pinaraydin_2969 Esra-57 Ocak sonu gibi görünüyor bakalım tek tük aldım kıyafet olarak tamam gibi ama geri kalan hiçbir şeyi yok 😅arabası, bezi, beşiği vs
Efenin_annesii Esra-57 bugün daha yıkadım kurulamalarini bekliyorum ütüleyip daha sonra da yavaş yavaş cantayi hazirliycam inşallah 😊 sizde durumlar nasıl 💮
Esra-57 Efenin_annesii biz de kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik hazır bu ay kendi eksiklerimi de alıp çantamizi hazırlamayi düşünüyorum ☺️ artık yıkayıp kurutmasi da çok zor 😃
Tugcedgn Kızlarr bende 29.haftamdayım cogu seyi aldım ama geceliklerimi yıkıcam onları valize koycam bide trendyol indirimden ped falan aldım onların gelmesini bekliyorum 😍
Merve_boylu Esra-57 bebeğin eksikleri tamamlandı bi beşiği kaldı bide bakım ürünleri 🥰 benim eksiklerim var onlar da tamamlanınca hazırlayacağım 🥰 ama şimdiden erken doğum olur nolur nolmaz diye elimde olanlarla hazırladım
prensesannesiiiiii Esra-57 inşallah vaktinde gelirler kuzum sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah
prensesannesiiiiii deno1 canım korkma benim çok kanamam oldu senin anlattığın gibi rahimde açılmada vardı ama 28e kadar geldik sende bence 3 4 hafta gidersin