Bfduam yuksell07 aa ne güzel mi desem tüh mü desem kırmızılara bilemedim:) Inş beraber görmeyiz bi dahaki ay🤲
Elif_odncu Ozgeliko Rabbım evlat isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın insallah.. Bende dört gözle pozitif göreceğim günleri bekliyorum
yuksell07 Bfduam amin inşallah cnm vallahi 🤲🏻 artık bizim bebislerde gelsin çok beklettiler kendilerini😀 Bfduam ovulasyon denemeyin kizlar
Ozgeliko Bfduam bu ay ovulasyon takip etmeyip mfk denemeyi düşünüyorum kuzum,ovulasyon daha çok strese sokuyor beni galiba bu ay farklı denicem🙏
Hilal-58 Ozgeliko instagramda docdrmfk diye Bi hesap var periontoloji doktoru mfk yöntemi ile birçok bebek isteyen bebeklerine kavuşmuş içeriğini bilmiyorum Bi göz atın isterseniz gelecek ay güzel haberler alın inşallah
Hilal-58 Ozgeliko bence de ovülasyon un pek Bi faydasını da görmedim ben açıkçası hatta hamile kalmadan 1 ay önce ovülasyonu deniyordum o ay yumurtlama görmedi bu da beni baya tedirgin etmişti baya üzülmüştüm, diğer ay yine yaptım yine çift kırmızı çizgi görmediğim halde hamile kalmışım o ay
Ozgeliko Hilal-58 ben iki aydır çift çizgi görüyorum ama olmuyor,çünkü o çift çizgiyi görünce insan daha çok düşünüyor acaba oldu mu,olucak mi diye strese giriyo. Bu ay o yüzden mfk yontemi ile devam ediyim dedim. İnşallah senin gibi pozitifi görürüm 🙏💜