Asli0611 Bfduam inşallah 600 küsür çıkması lazım eğer çıkmazsa 1000 parçaya ayrılırım valla üzüntüden bu sefer zaten mahvoldum ama toparlamaya çalışıyorum bi umut inşallah vardır diye
Bfduam Asli0611 yok o kadar yıpratma kendini, sonuç neysede vardır hayr demeli, inş sağlıklı ilerler kalbini ferah tut sen. Bu kadar stres yapma, süreci etkiler Allah korusun🤲
Asli0611 Bfduam valla kafa yoruyorum elimde değil ufak bişiler atıştırıp yatacağım yoksa beynim durmuyor
Bfduam Asli0611 relaks, iyi olacak inş, sen etkiiendikçe yeni bi oluşum etkilenmesin. Rahat ol, daha çok erken bu endişen için.
Asli0611 Bfduam ama 6. Haftada hala kesenin oluşmaması normal mi beni korkutan bu. Tam 11 gün önce gebelik testi yaptım silik çıktı 5. Günüm geçmişti o zamanda yavas olması normal mi? Yoksa oluşma vardı da gelişmeye kist mi engel oldu? Dün bebek görmeye diye gittim sürpriz bi şekilde 3.5 cm kist olduğunu öğrendim
Bfduam Asli0611 biraz daha sabır bakalim ne olacak, kanı bekleyelim sağlıklı artacak mı hemen stres yapma.
Zeynepabide Asli0611 kese yusyuvarlk oluyor. Dısıda bugulu gibi. Bu kese degil ama bir kaç gün bekleyin derim. İnşallah hersey güzel olur