Asli0611 cnntylmz ya korktuğum nokta adetimin 4. Gecikme gününde kardeşimin nişanı vardı deli gibi hopladık zıpladık oynadık gecen ay da 5 gün gecikmem vardı hiç umudum yoktu korunmayı bıraktıktan sonra bozuldu adet düzenim. Ertesi gün test yaptım silik cıktı ama düşse o zaman düşerdi bu zamana kadar da adet olurdum
Asli0611 Elfs hayır ya hiç bişi demedi devlet hastanesinden artık yaka silkiyorum asla ilgilenmiyorlar soruyorum geçiştiriyorlar. Özele gidicem akşam 7de doktor geliyormuş bekliyorum
Elfs Asli0611 gebelik kesesi 25 mm olana kadar vakti var bebek yok demek için 25 mm yi beklemek gerekir
Asli0611 Elfs yok ya hiç bişi demedi dediğim gibi kan ve idrar testinden sonra tekrar bakarız suan görünmüyor dedi
Asli0611 cnntylmz 3bucuk cmlik bi kist gördü vajinal muayene de geç yumurtlama olabilir dedi biraz daha bekleyelim 2 gün sonra kan sonucun ile tekrar gel dedi😞
mekutlu12 Asli0611 olumsuz şeyleri düşünüp kendini strese sokma hiç bebiş varsa da tam oluşma zamanlarında stresin ona zarar vermesin.🌸Zaten erken daha bende 6+1 de keseyi görmüştüm beta hcg yüksek olduğu halde iki hafta sonra da kalp atışını görmüştüm. Geç döllenme olmuş olabilir herkesin oluşumu farklı oluyo yazılan olumsuz durumlardan etkilenme gerekirse hiç bişey okuma araştırma 🥰
Aybike123 mekutlu12 bende 5 haftalikken beta 1365 ti kese bile görünmedi 6+1 de 16706 ydi kese yı gördüm bu sefer bebeği göremedik 7+3 te gittiğimde bebeğimi de gördüm kalp atışını da duydum çok şükür şimdi 22+3üm🙏❤️
Asli0611 mekutlu12 kendimi frenlemeye çalışırken hep bişeyleri araştırırken buluyorum inşallah bu yaşadığım stres ona zarar vermez 🙏🏻 İnşallah dediğin gibi oluşum aşamasındadır💖
Bfduam Asli0611 olumsuz yorumlara takılıp kafanı hiç bulandırma, geç döllenmeye çıkmaması normal. Daha minicik, kanla takip edersin inş artar, kalbini ferah tut❤
Asli0611 Bfduam inşallah 600 küsür çıkması lazım eğer çıkmazsa 1000 parçaya ayrılırım valla üzüntüden bu sefer zaten mahvoldum ama toparlamaya çalışıyorum bi umut inşallah vardır diye