Deletedmom_29 Kızlar barajı geçemeyip bölüm okuma şansı varmı acaba açık öğretim üniversitesinde illak kayıt olmak için badajı geçmek mi lazım
[silindi] Deletedmom_29 hayır sınav sonucunuza bile gerek yok .istefiğinizaçık öğretime kayıt olabilirsiniz
Seymaben Deletedmom_29 açıköğretim üniversiteleri bu sene puanları yüksekti nerdeyse bütün bölümler 210 puanın üstündeydi ve baraj geçmek şart malesef🌸🤷
Seymaben [silindi] hangi açık öğretim üniversitesi barajı geçmeden öğrenci alıyor ? Daha bu sene girdim öyle bi durum yok yanlış bilgilendirmeyin
muallimehanimmom5 [silindi] sizin bahsettiğiniz herhangi bir üniversiteden mezun olup ikinci üniversite okumak isteyenler için geçerli bir durum
[silindi] Seymaben ben açıköğretim adalet okuyorum şuan bu sene kayıt oldum .Ve hiç üniversite sınavına girmedim 3 yıldır
Sevdemm0789 Deletedmom_29 Lise mezunu olan kpss ye girebilir mi hanımlar yaş 22 lise biteli baya oldu
Belacivciv Sevdemm0789 Girebilirsiniz ama sınav takvimi açıklanmadı 2022 kpss için, onu takip edin başvuruları kaçırmayın
mutlufatos19 Deletedmom_29 açık öğretimde baraj var ama çok düşük zaten o puanıda kesin almışınızdır yanı 140 felandı galiba internetten araştırın bence daha açıklayıcı olur
mutlufatos19 Deletedmom_29 iki yıllık için 140 gerekiyomuş baktım da aof yu arayıp sorun bence onlar daha iyi bilgi verir
Deletedmom16362 Direkt gidip bi bölüme kayit yaptiramazsiniz. Tercih yapmaniz ve baraji gecmeniz lazim. Sadece lisans mezunlari direkt gidip 2 yillik istediği bir bölüme kayit yaptırabilir. En son böyleydi.