Deletedmom444 Cicianne hemen olmuş bebiş canım Allah kolaylık versin dikiş yerlerin acımıyor şuan değil mi
Cicianne Deletedmom444 şimdi 29.haftadayım henüz bişey hissetmedim umarım 36-37 ye kadar bişey olmaz 🤲🏻
Mis0801 cdalar benim de aynı hafta ve 27 ağustos canım.neden risk olsun ki 😊zaten dünyaca kabul gören kendi daha önce gelmezse 40. Haftada bebeğin alınması
Elcnerdgn Bemde sezeryan düsünenlerdenim korkularım sebebiyle 😂 sanırım 37-38hafta arası alıyorlar daha doktorla konuşmadık
Civcivinannesi Ramos ben normal Doğum istiyordum bebeğimiin pozisyonu da 32 haftadan itibaren normal Doğum işini uygundu 38 hfttafq ilk çatı muayenemi olmaya girmiştim vajinDa perde vardı ve açılmam olduğundan dolayı acil sezeryana alındım
_RainBow Civcivinannesi reyapta sezeryan oldunuz sanırım dikişler falan nasıl acaba eriyen falan oluyor devlette öyle yapuşmıştı bana yapıştırma deniyor sanırım dikiş izi falan asla kalmıyor ince bir çizgi sadece. Reyapa gidiyorum gene sezeryan olucam dikişleriniz nasıl merak ettim soramadımda ☺️
Oglununannesi nesly canım sizin için değil benim için risk var🙂benim plesanta aşağıda ve sezeryan olalı 16 ay olacak doğum sırasında o yüzden 🙂
nesly Oglununannesi ayyy kusura bakma canım bende de sezeryan olma ihtimali var doktor da 38 de alırım dedi ondan sordum ☺️Anladım canım benim sağolasın
Ozcansu İll doğumum sezeryan oldu sezeryan sonrası çok acılar cektim taki 40 mız çıkana kadar yardımsız hic bir sekilde ayaga kalkamiyordum büyük ihtimal bunyeyle alakalı. İkinciye hamileyim suan normal doğum istiyorum Allah nasip ederse..🙏
Buketali Ramos daha önce rahim ameliyatı olduğum için sezeryan kararı verdi muhtemelen 38 de alırım dedi ama çok korkuyorum