Oglununannesi Ramos 38-39 haftalarda alırlar 37+6 da alınıcam ben 38+0 bayram gününe denk geliyor 39 a da bekletmiyolar riskleri olduğu için kendi açımdan
Meelegim Ben normal doğum düşünüyordum bekledim kızımı fakat sancim ve açılmak hic yoktu 40+5 olduk doktor mecbur sezeryana aldı daha fazla bekleyemeyiz dedi ama sezeryan sormuş ya agrin çok oluyor oturup kalkamiyorsunuz bebekle mi ilgilenecek siniz kendiniz ile mi zor ama mecbur kaldık artik allah kolaylık versin sana da
Mis0801 cdalar benim de aynı hafta ve 27 ağustos canım.neden risk olsun ki 😊zaten dünyaca kabul gören kendi daha önce gelmezse 40. Haftada bebeğin alınması
YavuzunSelini Ramos Yatisimin yapildigi gun ciger gelistirici ve enfeksiyon igneleri yapildi cok sukur kuveze dahi girmedi bebegim
Pembemsii Ramos 38+6 aldılar ama normal Doğum ıcın engelin yoksa bence sezeryan olma 12 gün oldu bugün ve tam anlamıyla toparlaya bilmiş değilim ve bır bebek var bakılması gereken sık sık emzırmem gerekiyor Hakkında hangısı hayırlıysa o olsun ...🙏
Oglununannesi nesly canım sizin için değil benim için risk var🙂benim plesanta aşağıda ve sezeryan olalı 16 ay olacak doğum sırasında o yüzden 🙂
SultanElmasDemirel Hiç unutmuyorum burda bi kızla tartışmıştım. Acı çekmekten korktuğu için sezeryan olacaktı. Bende normal olacaktım. Baya büyük konuşmuşum. 39. Haftamda rutin kontrolümde nstde sancım çıktı. Doktor bide alttan bakalım açılma var mı dedi o zamana kadar hiç kontrol etmemişti. Ve açılmam çıktı 1.5 cm ama adam ne derse begenirsin? Çatın dar. Normal dogum yaparsın ama çok acı çekersin dedi. Sorun yapmadım ama annemler kabul etmedi. Annemin de iki çocugu bu sebepten dogum sırasında ölmüş yıllar önce. Ele gelmiş çocugu tehlikeYe atma dedi. Normal dogumda ısrar etsem bişey olsa hem vicdan azabı çekicem hem ailem biz demiştik dicek diye sezeryan oldum 39. Haftamda. Girdim çıktım birsey anlamadım. Doguma giderken evde kayısı incir karışımından hoşaf yaptırıp yanınızda götürünz. Doğum sonrası ihtiyac oluyor :)
Cicianne Ramos bende 2.ye sezeryana giricem ilk doğumumdan 7 ay sonra hemen hamile kaldığım için çok bekletmeden 36-37 de alacağını söyledi doktor aşırı gerilmeden iç dikişlerde sorun yaşamamak için.
Deletedmom444 Cicianne hemen olmuş bebiş canım Allah kolaylık versin dikiş yerlerin acımıyor şuan değil mi