hope-full Kızlar selam ben bebeğimin tüm kıyafetlerini bugün yıkayacağım. Renk olarak beyaz, krem ve gri çoğunlukta arada gri ya da beyaz üzerine siyah desenliler var, birkaç parça da açık tonlu renklerden var. Hepsini bir mi atmalıyım sizce renk verirler mi?
Elsu26 hope-full çamaşır mendili var onunla birlikte yıkadım ben hepsini bir attım bütün rengi o mendil çekiyor kıyafetlere bulaşmıyor 😊
Ysmn311111 hope-full ben hep oğlumun kıyafetlerini bir atarım karışık renk karışmıyor kısa programa at şimdilik su değsin maksak
mehmel54 hope-full benim bilgim yok malesef ama bir soru da ben soracağım battaniyeleri yünlü eşyaları normal kıyafetleri falan ayrı ayrı mı yıkayacaksınız ben çok kararsızım ama hepsini bir yıkarsam tüylenir mi diye düşünüyorum
DuaElf hope-full 30 derecede yıkamanız yeterli olur 30 derecede renkte vermezler. Kızım doğmadan önce öyle yıkamıştım hepsini karışık. Ama çok koyuları ayrı atın tabi siyah kahve flan varsa
esredn Elsu26 hangi markayı kullandınız?Zaten minnak minnak eşyalar. Ayırmak suya sabuna hakaret olur.
hope-full mehmel54 Ben örgüleri ve polar tarzı şeyleri 30 derecede yıkayacağım, kıyafetleri 40 derecede
hope-full DuaElf 40 dereceye attım ama bişey olmaz heralde değil mi? İlk gebeliğim o yüzden yeni yeni öğreniyorum 😅
Nazli_ayar hope-full 1 saatlik programa karışık olarak attım. Gri mavi sarı bej Beyaz turkuaz yeşil falan bir sürü renk vardi yani ama açık renkli olanlara bişey olmadi renk gecmedi.
Elsu26 esredn valla markasını hatırlamıyorum deterjancıdan kayınvalidem almıştı işteyim şimdi evde olsam bakardım da
Busrakrtt Ben 30 derecede 30 dakikada yıkadım hepsi yeni sonuçta maksat temiz olması , sonrasındada buhar basarak iyice ütüleyip kaldrdım🌸
Busrakrtt Busrakrtt hepsini karısık attım renk falan atmadı bu arada, üni baby sıvı sarı kapaklı deterjanı kullanıyorum
hope-full Kızlar bir sorum daha olacak Aralıkta doğum kısmetse kış bebesi olacak uyurken üzerine örtmek için battaniye mi örtmeliyim yoksa bebek yorganı alıyım mı?
esredn hope-full benim oğluşumda şubat bebeği olacak. Ben aldım ama yorganı mevsimlik olarak aldım. Yenidoğan bebek ölümlerini önlemek için üstünü kalın yorgan battaniye ile örtmeyin diyorlar ama bakcaz duruma göre artık.
Mervexxx hope-full yorgan önermiyorlar eviniz zaten sıcak olacaktır. Orta kalınlıkta bir baddaniye örtebilirsiniz hareketlenmeye başlayınca tuluma geçersiniz ben öyle yapıcam
Elsu26 esredn benim kullandığım işe yaradı beyaz mendil gri çıktı makineden kendi kıyafetlerime de kullanmaya başladım memnunum 😊