Mehtapkz 26 haftaligiz heryerim cok agriyor ayaklarim bacaklarim belim sirtim nasil yatacagimi sasirmis durumdayim birde birmek bilmeyen bir idrar 😢😢
Pelvan mervec bana gavisconda fayda etmedi bazen acliktan cok oluyo bazen tokluktan uyusam bile uykudan kaldriyor cok fenayim o yuzdeb sordum canim
Pelvan Bu ayda yeni yeni mide bulantisi yasayan varmi acaba 🤔33 haftaligiz bizde ara ara bulantilarim.oluyo
Alparslan_busra34 Bir gram uyku yok ya son çare hamilelik yastığı sipariş ettim birde onunla uyumaya çalışıcam bel ağrısı beni mahvetti artık
Esma29 Ssr2561 aynen öle doğrudur. O yastık çarşf bile yağış yapış hissediyorsun. Saten kullanıyorum serin olur diye yok nafile başka bir boyut ya yaz gebeliği. İkinciçocukta kışa denk getiricem inşallah 😬😬 tabi ilkinden kurtulma dereceme göre
Estur Ssr2561 önceden sağ yada sol seçeneği vardı şuan oda YÖK valla. Sırt üstü bile rahat etsem yatıcam da yok hiçbir pozisyonda rahat yatamıyorum ne yazıkki. Sıcaklar da cabası
Elifnurrr Ssr2561 ter banyosu yapmış şekilde uyanmak 🤯 soluma yatmak yüzünden uyanıyorum her dönüşte sola tekrar dönüş için 😕
Yesimmm93 Ssr2561 34.4 bacak ve kalça agrısına ne saga ne sola yatabiliyorum uyku yok anlycagın sadece agrı var
iremturan Sıcaklardan o kadar bunaldım ki çoğu işimi gece yapiyorum simdi yemeklerimi yaptim tozları alıcam duş alıp uyiycam yarında supurur silerim artik😂
Pitircigim 34+6 uyku yine sıfır 😔 üstelik bacak çekmesi başladı, günlerdir topallıyorum. Kalçadan dizimin arkasına kadar bir sinir çekiyor sol bacağımı kımıldatsam canım yanıyor. Üstelik ayağımın altında karıncalanma/uyuşma başladı. normal mi bu sizce?