Minikmucizemmm Kızlar 39+0 HAFTALIK olduk hiçbir belirti Yok ne nişan ne su ne sancı bişeyler yapmam lazım sizce ne yaparsam açılma olur gerçi daha doktorum hiç alttan muayene etmedi var mı yok mu onu Bile bilmiyorum çok sıkıldımmmmmmmmm 😔☺️
Aysegull00 Minikmucizemmm zeytinyağ sürmek açılma ve doğum yaptırıyor ben korktum doğum korkum var yapamadım ama bu yöntemle doğum yapan tanıdıklarım var ablam mesela
Babyboy24 Minikmucizemmm internetten perine masajına bakabilirsin ama daha çok dikişsiz Doğum için öneriliyor yani açılmaya faydası olur mu bilmem. Cinsel ilişkinin faydası olduğunu söylüyorlar ama net bir bilgim yok
Nebiyeee Minikmucizemmm 39+6 oldum ne sanci var ne bisey cuma yani 40 olunca cati muayenesi yapicak doktor ultrasonda 1 hafta geri cikiyorum hic bisey anlamadim kendimden😕
Oglununannesi Minikmucizemmm ada çayı,hurma,sıcak duş çömelip kalkmalı,yürüyüş , riski yoksa ilişki bunlar açılmayı kolaylaştırırmış🙂
Aysegull00 Minikmucizemmm açılma olması ve yırtılma olmaması için bölgeye zeytin yağı süreceksiniz biraz masaj yaparak yedirerek yani
fatos2404 Minikmucizemmm iki parmağına zeytin yağı sürerek vajina ağzı ve azda iç tarafına masaj yapıyorsun youtube da uygulamalı videoları var bi bak istersen çok işe yarıyormuş
Edabilal2005 Ya ne güzel Türkiye’de pek altdan kontrol etmiyorlar sanırım ben almanyadayım her gittiğimde istinatsız bakıyorlar 🤦♀️ Size sadece ultrason mu yapılıyor
Minikmucizemmm Edabilal2005 evet canım gebeliğimin başından beri aynı doktora gidiyorum 39 HAFTALIK olduk sabah kontrole gittik yine bakmadı doktorum son ana kadar bakmıyor sadece nst ve ultrason ile bakıyor
Gulyllu Edabilal2005 evet bende Fransa dayım bizim burda her kontrolde bakılıyor sinir bozucu ultrasonda sadece 3 kere yapıyorlar Mesela suan bebeğim kaç kilo vs bilmiyorum 🤷🏻♀️
Minikmucizemmm Nebiyeee Niye gelmiyor bu Bebişler bizim de haftaya perşembe doğması gerekiyor o yüzden bişeyler yapmam lazım ☺️
Edabilal2005 Minikmucizemmm ay ne kadar güzel keşke de burda da öyle yapsalar habire karıştırıp duruyorlar 😡
Minikmucizemmm Oglununannesi Sıcak duş hergün yapıyorum hatta yarım saate yakın oturuyorum sıcak suda ilişkide devam ediyor bide hurmayı denicem çok duydum umarım işe yarar
esraserin Oglununannesi ben de üç dört gündür tam bunlardı yapıyorum bugün çatım ağrımaya başladı ve yürüdükçe sızı şeklinde sancım oluyo gibi 🙏🏻
Minikmucizemmm Edabilal2005 güldürdün beni canım ☺️ Bende Merak ediyorum ama açılma var mı yok mu diye
Oglununannesi Minikmucizemmm umarım inanarak ye canım 🙂 ay bi de doğumda ebene söyle fatma ananın eli olsun derlermiş sırtını sıvazlarlarmış böyleydi sanırım yüksek ihtimal ebe bilir bunu yapsın sana kolay doğurmanı sağlarmış inanırsan tabi🙂çoğu ebe böyle dermiş 🙂
Edabilal2005 Se Minikmucizemmm seninkine bakması lazım artık yolun sonuna gelmişsin bebek inmiş mi açılmış mı diye ama bende öyle mi daha 28+6 haftaya kontrolüm var diyeceğim istemiyorum diye bide benim 3üncü çocuğum hepsinde öyle oldu umarim açılman çabuk olur Doğumun kolay olur canım
GulhanKarakaya Yok canim yok gelmeye niyeti yok... gayet rahatlar baksana benim 40+3 olduk artikk sonumuz ne olunur bilinmez...!