Mavistez Nilayengn evet büyük ihtimal iyizden catlamistir. Benim sanırım iç karnım geniş birde fazla kilo almadım ilkini 61le ikinciyi 66 ile doğurdum
Nilayengn Elif1608 inşallah olmaz bende seviniyordum düne kadar hiç yoktu bir uyandım bir günde çatlamış görünce yıkıldım😭
Feyzabeyoglu Nilayengn 75 le hamile kaldım şu an 90 kiloyum canım Özellikle bacaklarım inceydi benim kilo alınca direkt oralardan çatladım ilk önce 😢
Nby77 Nilayengn vazelinnn der susarımm ilk aylardan başladım düzenli kullanmaya son aya kadar tek bir çizik bile yok yumuşatıyor ve gerildikçe esniyor normal bi şekilde inanılmaz faydalı😊
Akturk Ben çok kilo aldım o yüzden kalça tarafımdan hemen çatladım çok kötü görüntü yağlar işe yaramadı göbeğimde daha yok 27+5 im
Burcudag01 Bacaklarım da yanlarımdan bacak aralarimda filan hep oldu acayip kaşınıyordu gebelikte pupp olmuşum meğer şuan biraz gecti pupp çatlaklar belirginlesti bacaklarım berbat bir de kollarımda oldu çatlak kol altıma yakın yerlerde 😵💫😵💫
Iknr-mls Nilayengn hiç catlamadim birinci doğumda bakalım ikinciye badem yağı kullanmıştım ilk hamileligimde
2505 Bence tamamen genetik faktörler etkili çatlama olayında neler neler kullandım oğlumda ama karnım dünya haritası gibi koltuk altım bile çatladı ne alakaysa 7 kilo almıştım oysaki🤦🏻♀️