Nilayengn 33 haftamda karnımın yan taraflarında mor çizgiler oluşmaya başladı..çatlıyor muyum😭lierac bio oil hep düzenli kullanmıştım
Ada_kacira Nilayengn benim ikinci gebeliğim kızımda olmamıştı ama bu gebeliğimde berbat bir şekilde oldu anlam veremedim kaşınıyor bide 🤷🏻♀️
Happy_001 Nilayengn benım bı tarafım mor dıger tarafım normal 30 dan sonra net cataladı bıde kasıntı oldu yara gibi karnım bacagim
Aseless Nilayengn 25. haftadan sonra kalçadan diz arkalarına kadar çatladım ama karnımda hicbirsey yok inşallah olmaz da şuan 38. haftamdayım
571632BB Nilayengn bacı çok ince oldu çatlağım oda bacak içinde karnımda olmadı kanton yağı öneririm iz kalmasını engeller
Nurayselvii Nilayengn valla işime geldikçe Hindistan cevizi yağı sürdüm canım sonra bıraktım öyle şuan birsey sürmüyorum
Nilayengn Gerçekten cok moralim bozuluyor,kimi hiç birsey kullanmadığı halde zerre çatlamıyor.Ben resmen güreşciler gibi yağlandım..yinede sonuç hüsran😭
Dilaneliz Nilayengn ilk gebeliğimde 41e kadar da olmadı çatlamam ama bizim kız nazlı çıkınca 41+3 de çatladım 41+5de de doğum yaptım
Dilaneliz Nilayengn evet yine aklıma geldi bi ürpermedim değil çok sıkıntılı geçti 7saat suni sancı sonucunda sezeryana girdim hayırlısı böyleymiş 🥰çatlaklar ilgili de şunu söylemek istiyorum kesinlikle genetik ben hiçbirşey kullanmadım ama son 2gün az oldu kullananlar da çıktığını söylüyor yani nemlendirmek dışında kremlere para verilmesi pek doğru gelmiyor bana
Nilayengn Hayırlısı öyleymiş demek ki😊 bende yapısal olduğunu düşünüyorum sıkı etliler daha cok çatlıyorlar sanırım ama yinede nemlendirmek en aza indirebilir diye elimden geldiğince iyi ürünler kullandım..kantaron yağınıda denicem,teşekkürler🌸
Elif1608 Nilayengn 36 haftalığım hiç çatlama olmadı ama bu aralar göbeğim çok kaşınıyo çatlayabilir diyo herkes 🙄 sadece bebe yağı sürdüm inşaallah çatlama olmaz 🤷🏻♀️😢
Nilayengn Elif1608 inşallah olmaz bende seviniyordum düne kadar hiç yoktu bir uyandım bir günde çatlamış görünce yıkıldım😭
Feyzabeyoglu Göbeğim altları yeni yeni başladı çatlamaya azcik var Ama kalcalarim göğüs altlarim diz ve baldır arkalarim bile çatladı Vicdanıma kadar çatladım yanii😢 kremliyordum halbuki
Mavistez Nilayengn iki doğum yaptım ikisindede karnım buyumedigi için hiç catlamam olmadı. Karnimda bir çizik bile yok. Yağ krem falan hiçbirsey kullanmadım. Ama genetik olduğunu düşünüyorum ben