Nurklc38 Gulsen54 En son kontrole ne zaman gittiniz ? Ben 34 de gittim nts baktı kilosu 2800 boyu 50 cm dedi biraz tombiş bizimki sanırım😂
Gulsen54 Nurklc38 Ben 33 haftalıkken gitmiştim 2312 gr 45 santimdi beni nst ye bağlamadı gerekli bir durum görmedim su an dedi Maşallah evet tombiş bir bebek Allah sağlıklı güzel bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 😊
alparslanannesii1661 Nurklc38 gecen burda biri sey yazmisti karnimdan degisik sesler cikmaya basladi sonra suyum geldi simdi karnim guruldasa suyum gelecek saniyorum 😂😂
Nurklc38 Ouzc Sanırım en heyecanlı yeri su gelmesii eşimi aramak istiyorum aşkımm suyumm geldi diye hahaha 😂😂
Nurklc38 Cerenvebebisi Haha bencede 32 de karpuz olup 34 de kavun oldum 😂🤦🏼♂️ Gittiniz mi kontrole ne dediler :)
Cerenvebebisi Nurklc38 yok gitmedim cuma günü kontrol inşallah sabırsızlıkla bekliyorum bende 😁 siz gittiniz mi ?
Nurklc38 Jcutifudjvyf baya nazlı çıkmış senin bebiş benim ki inşAllah o haftaya kadar beklemez 😂🤦🏼♂️
mavi_kus Nurklc38 36+2 yiz bizde 🥰 karnım aşağı indi gibi geliyor bana görenlerde öyle söylüyor adım adım doğuma yaklaşıyoruz 💜🍀
Nurklc38 mavi_kus Benim ki indi baya annem fark etti doktora gittim de rahime yerleşmiş dedii baktım ki ondan inmiş karnım😂