Bebegim4 citlenbigim2212 canım doğum yaptın mı ,bana da gün verdi 37+2 inşallah sezeryan olcam pazartesi inşallah Allah’ın izniyle 💙
ferideakts Bebegim4 Böyle durumlarda panik yapmamaya çalış panikledikçe yükseliyo tansiyon sakin ol derin nefes al ayakta durma yükseldiğini iyi hissettiğinde doktora görün sakin kalabilmek çok önemli
Bebegim4 ferideakts bakalım doktora gidiyorum bugün hayırlısı ne ise o olsun tek tansiyon olsa zorlanmam belki ama şekerle olunca birbirini yükseltiyorlar sanki sün şekerim 200 oldu tansiyonum 14,8 oldu karıştı birbirine
citlenbigim2212 Bebegim4 Evet doğum yaptım meleğime kavuştum Rabbim sağ salim sanada evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah
Bebegim4 citlenbigim2212 bende doğum yaptım kuzum tansiyonum çok yğkseldi diye çok şükür bende kavuştum darısı bekleyenlere inşallah 🙏🏻 🤍
Dilosseee Bebegim4 ayy çok sevindim yaa butün yorumlarını okudum sağlıkla kavuşur diye nasıl durumu bebeğin küveze girecek mi
Bebegim4 Dilosseee rabbime sonsuz şükür girmesi teyzesi yanımda uyuyo bin şükür çok şükür , supriz yaptı minik adam 💙
Dilosseee Bebegim4 hayırlı olsun inşallah canım 🤲 rabbim size bağışlasın inşallah 🙏 🤲 bende 36+2 deyim bel ağrım çok oluyor bekliyoruz bizde bakalım ne zaman gelecek
busra5501 Bebegim4 benim doktorum 14-9 dan sonrası riskli demişti canım seninki sınırda biraz sakin olup güzel düşünün tansiyonu en çok stres panik arttırıyor. Bende stres yapınca artıyor çünkü Sıfır tuz kullanın doğuma az kalmış zaten dişinizi sıkın 💗