Aysenuramahamis Sevgili hamişler 37. haftadayım çatı muayenesinde doktor 1 cm açıklık olduğunu söyledi. Doğum yaklaştı demek mi bu yoksa açılma olmaya da bilir bir hafta sonra hala 1 cm açıklık devam da edebilir mi ? Benzer bir şey yaşayan var mı ?
Havva5853 Aysenuramahamis benimde 37.haftadaki çatı muayenemde 1cm açıklığım vardı ama şuan 39+1 deyim. Ne gelen var ne giden. 🤷🏼♀️
Bccsn Aysenuramahamis 15-20gün bile 1cm açıklık devam edebilir hemen doğum olacak diye birsey yok. Açıklık takip edilmeli
Aysenuramahamis Hilal-95 Yaa teşekkür ederim demek ki belli değil ne zmn doğurucaz 😅 sağlıkla gelsinler🥰
Hilal-95 Aysenuramahamis amin canm bebeler biraz heyecan yaratmayı severek gelıyor galıba biz çantalarla kaç kere hastaneye gittik🤣🤣
butterfly4 @Aysenuramahamis hayır 1-2 güne Doğum yapacaksın demek değildir bu, ama zaten son haftalara girmişsiniz her an sancı da gelebilir artık hazırlıklı olmanız lazım, ama açıklığı olup günlerce bekleyen de var
Hilal-95 Mujde0808 🤭 aboow hele senınki daha fenaymış kız 6.7 ney aay insanın sabrı kalmaz🤣 bn 1 cm oldu dıye kac kere hastaneye kostum🤣 sağlıkla gelsinlerde inşallah bekleriz artık biz😄
Hilal-95 Mujde0808 🤭 aboow hele senınki daha fenaymış kız 6.7 ney aay insanın sabrı kalmaz🤣 bn 1 cm oldu dıye kac kere hastaneye kostum🤣 sağlıkla gelsinlerde inşallah bekleriz artık biz😄
Aysenuramahamis Havva5853 Yaaa bebişler biz kadar hevesli değil mi ne, acaba hurma yemenin bir etkisi var mı bu sürece ?
Mujde0808 Aysenuramahamis evet fazla ama.ilerlemedi 36+0di ekstra bisey de vermek istemediler o yüzden evde bekliyoruz 😬
Aysenuramahamis Mujde0808 Anladım o kadar açıklıkta beklendiğini bilmiyordum. Sanırım suni sancı veya sezaryen tercih edenlerde doğum gerçekleşiyor o aşamada.
Havva5853 Aysenuramahamis Doğum anında doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor. Birkaç arkadaşım faydasını gördüğünü söylüyor ama bakalım. Umarım bizlerde görürüz. 🙏🏻
Aysenuramahamis Havva5853 sadece doğum anında mı, ben bu açılmaları teşvik ettiğini okudum hatta erken yenmemesi gerekiyor açılmayı kolaylaştırdığı için 38. haftada yenmeli diye biliyorum ama yanlış bilmiyorumdur inşallah. Siz tüketiyor musunuz şu an ?
Mujde0808 Aysenuramahamis evet aslinda beklenmiyor belki baska sehir başka hastanede olsam dogurtmadan birakmazlardi 😬
Havva5853 Aysenuramahamis bende 38.hafta itibariyle günde 3-5 tane yeme ile başladım zaten. Umarım gerçekten tetikler. 🙏🏻