Cokomik yunusemreninannesiii doktor bana ilk gebelikte 20.haftadan önce bir şey hissetmezsin dedi hossetogin şey damar olabilir demişti
Busraferdi7 yunusemreninannesiii Şuan 23+3 üz 16 ncı haftamda pıt pıt karnım oynuyordu görebiliyordum hatta bazen izliyordum şimdi yerinde duramıyor 🥲
semanurcennet yunusemreninannesiii bende 17 haftalığım benimde oluyordu başla bişidir diye düşünüyordum 🥲
Ozlem2206 yunusemreninannesiii gerçekten hareket ettiğinde gazmı bebek mi çok net ayırt edebiliyosun canım şüpheye düşüyorsan daha erken haftan zaten bi kaç hafta var önünde anlayabilmen için
blueberyy00 yunusemreninannesiii bende ilk 16+3 de göbeğimin hemen iki parmak altında arka arka pıt pıt diye kıpırtı hissetmiştim şimdi 18+1 olduk çok daha net geliyor o kipirtilar
blueberyy00 yunusemreninannesiii bugün doktora gittim bende doktor da dedi ilk artık hissediyormusun haraketleri diye yani bagirsak haraketi değilmiş emin olduk 🤭🤭🤭
Busraferdi7 yunusemreninannesiii 18-19 dan sonra net hissedersiniz artık ama bu biraz da bebeğe bağlı keyifçi bir bebeğiniz varsa karnınıza dokuna dokuna oynar zıplar 😂 benim bebeğim maşallah zorlamadı beni 🧿🤲🏻
cahillesohbetikestim yunusemreninannesiii olabilir tabiki canım ben ilk 15. Haftada kalp atışı gibi hissetmiştim 🥰
Mihriballim superrmomy valla benimde 2. Gebeliğim 15+6 bugün yok hala hissedemedim kendimi dinliyorum ama yok yani 🙈 hissetsem içim rahat edecek böyle sürekli iyimi diye düşünüyorum