GizemDnmez Nlnydm Hastanede mi ayrı klinikte mi? İnsan doktor konusunda okadar kararsız ve tedirgin oluyo ki 🌸
Plncnr-dnsn SinemAyto Yaa çok sevindim evet öyledir saolsun doğum konusunda beni rahatlatan tek insan inşallah doğururken de öyle olur az kaldı bakalım☺️
Ecehakanay Canım bende menemenliyim egekent 2 de Bahar baykala gidiyorum doğumuda can hastanesinde yapıcam
GizemDnmez Ecehakanay Bahar baykalı duymuştum önerende olmuştu oladar kararsız kaldım ki bu konuda 🙏🏻 Can hastanesi menemen içinde mi orda da gittiğiniz görüştüğünüz bir doktor var mıı?
kubrakokcan GizemDnmez tabi ki. Gün içerisinde bir sürü insanla muhatap oluyorlar. Haliyle yorgun olabiliyorlar ☺️
Nlnydm GizemDnmez çok ilgili biraz ters ama anlaşmalı olduğu hastaneler var ben çınarlıyı tercih etmeyi düşünüyorum
GizemDnmez NeseA Öyle mii ne güzell ozaman doğum ve gebelikle ilgili olan tümm herşeyi orda halletmiş olmalısınızz☺️
GizemDnmez Nlnydm Anladımm sizin ve bebeğiniz için en hayırlısı neyese o olur inşallah 🙏🏻 Bu sertlik bazen olabiliyo sanırım doktorların ruh hallerine göre. Sağlık sıhatle kolay doğumlar yapabilriz umarımm 🌸🌸
NeseA GizemDnmez aynen canım 4. Gebelik Rabbim senin yavrunu da sağ salım kucağına almayı nasip etsin inşallah 😘
GizemDnmez NeseA Maşallah Allah sağlık sıhatle uzun ömürler versinn. Aminn inşallah tek temennim o biran önce sağlıkla gününde gelmesi 🌸♥️
Ebrumrc GizemDnmez ah canım memleketim benim izmir menememliyim ama evlenince istanbula geldim☹️sada hastanesi kaan bey çok iyi deniliyor
GizemDnmez Ebrumrc Memleket bir başka tabii ama İstanbul’da güzel şehir 🌸 Doktor seçiminin bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdimm hayırlısı olsun hepimiz için🙏🏻