alpinannesiiii Bugün kontrolüm vardı şuanda başı yukardaymıs bebeğin 2 hafta sonra dönmezse sezeruan dedi doktor bi yöntem olup olmadığını sordum egzersiz gibi hiç bir yöntem yok dedi varmı benimle aynı durumda olan kızlar? Gerçekten yapılacak birşey yokmu
Sedayaym123 alpinannesiiii benimters ve dönmedi 38 olduk bakalım kontrole gidecegim yarın o zaman anlaşılır bacaklarını heo yukarda tut dedı doktorum
Sedayaym123 alpinannesiiii youtubedada dogum koclarının vıdeoları var egzersiz makat pozisyon bebegin dönmesi iicin onları deneyebilirsin ben denedim dönmedi 🤷🏻♀️
Emineyavuz_53 alpinannesiiii evi gırgırla canım kendini çok yormadan çok kişiye tavsiye ettim ise yariyor .
Ceren26 alpinannesiiii aslında daha çok erken konuşmak için doktorunla bunu canım dönebilir o zamana kadar
Mehtapca06 Başka bir yontem yok ama erken valla benim yengemin 36 haftada döndü ama iriyse bebek onu bilemem
alpinannesiiii Mehtapca06 Nurcanatila6 makat pozisyonu görüpte direk sezeruan demem dedi dönmesini bekleyecez 2 hafta sonra gel dedi aslındq bilmiyorum yani
Nurcanatila6 alpinannesiiii Hayir ya o ne demekmis öyle ben 35te gittim yukardaydi baş 37 de gittim döndü bunun ne zaman döneceğini kimse bilemez ki sezeryan diye gidip baş aşağı dönüp normal yapan insanlar var kabul etme bunu 38-39 da bile dönebilir
anneyimmm_ Burda okudum ne kadar doğru bilemem tabi de birisi bebeğinin başının geldiği yere buz koyduğunu ayaklarının olduğu yerden aşağıdan da flaş ışığı tuttuğunu söylemişti öyle dönderdim diye yazmıştı 😂😂🤭🤭
ogrencianne35 alpinannesiiii sezeryana karar verilmesi için daha çok erken bende 33.haftada dr değiştirdim ilk gittiğim dr da bana 30 haftada sezeryan günü verelim demişti doktor değiştirdim 36.haftada dönmüştü ama normal doğum yapamadım 40.haftada sezeryan doğum yaptım
alpinannesiiii ogrencianne35 aslında doktorumdan cok memnunum 2 hafta sonra gittiğimde bakalım ne diyecek belkide biraz daha bekleriz erken dediğiniz gibi
ikincifindik alpinannesiiii benek dönemiyorsa yardımcı olmalısın ona. Bazı hareketler var yapabileceğin onları youtubedan izleyebilirsin
alpinannesiiii ikincifindik evet onları duydum doktora sordum bugün öyle birşey yok dedi doktorum cok iyi aslında neye dayanarak öyle dedi bilmiyorum
anneyimmm_ Sametnida 27 de benimki de tersti de eşime okumuştum valla dönmezse denerim diye ama şükür döndü
ikincifindik alpinannesiiii doktorunuz yurtdışında bazı bebekleri anne karnında doğum pozisyonuna elleriyle çeviren doktorlara da inanmıyordur kesin. Neler neler oluyor dünyada… Ters olursa çok şükür sezeryan seçeceğiniz var. Dünyanın sonu değil. Ama bebeğinizin ters doğmasından daha iyi. Ters doğumda birsürü olumsuz seçenek oluyor
dudininannesi alpinannesiiii Benim doktorum dediki, bebek doğuma 1 gün kala bile dönebilir. Bu yüzden doğum şekline ve zamanına bebek karar verir deniliyor ☺️ Benim bebeğim 30 haftalıkken doğum pozisyonu aldı. Şuan 33 haftalığız. Doktorum bol yürüyüş öneriyor. Yürüyüş her şeyin çaresi der hep
alpinannesiiii dudininannesi doğdudur yürüyüs cok etkili gerçekten her açıdan kolaylık sağlayabilir insallah hep o pozisyonda olur hayırlısıyla doğum yaparsınız 😊