Bayraktarn Calisananne25 anne karnında birlikte yaşamakta zor eğilip kalkmak zor hemen yorgun hissediyoruz gibi gibi şeyler
Calisananne25 Bayraktarn evet artık rahat oturamıyorum hep kaykılmış vaziyette oturuyorum iki kat oturunca batıyor artık. Sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰
Bayraktarn Betl evet ya normal olan 40 hafta zaten erken gelip napacak bebişler hem bakımı da zor, bende kaçtır söylüyorum, birde gelir gelir o kadar a kalmaz kız bu erken gelir diyorlar 🤦🏻♀️
Betl Bayraktarn haklısın aslında kızım 40 haftayı doldurmuş 3750 gram doğmuştu yanimda yatan bir bebek vardı 8 aylık doğmuş 2 kilo benim kızın yarısi kadardı ya ben o bebeği gördükçe benimki 3 4 aylıkmis gibi geliyor öyle rahat hareket ediyordum 😃
Gulsah03p Bayraktarn ben bugün kontrele gittim kuzum gün verdi bana allahin izniyle 23 kasım doğumum var
Ebrulimmm Bayraktarn 36 +5bende senle aynıyım gün sayıyorum kafamda böyle böyle kuruyorum doğumu hayal ediyorum etrafındakiler benden sabırsız hayırlısıyla gelseler
HaticeBerkayBalat3103 @Darkess bende tam 33 Haftalıgım bizim hakereletlerdede azalma var vuruyor hareket ediyor hissediyorum ama çok fazla değil önümüzdeki hafta kontrolüm var 34 haftalıkken gitmiş olucam doktora inşallah bir sorun yoktur 🙏
dilanmamiras02 Bayraktarn Kasık agrılarım var ama nst ye girdim sancım görünmüyor acılmam olmadığı söylendi ama doğum sancıları cekiyorum
dilanmamiras02 37+3 erkek doğum sancıları çekiyorum karnım aşagıya düşmüş ama nst de sancı çok görünmüyor acılmam fazla yok hemşire ilk gebelik olduğu için hemen açılman olmaz dedi