Darkess benim aksi oldu ya bi baktim 36 oluyoruz yarin. kizlar bebegin haraketlerinde azalma var normal diye okudum ama sizde de oylemi?
Bayraktarn Darkess yeri daraldığı için hareketlerde azalma olabilir diye okumuştum bende, doktorum da kanama suyun gelmesi ve hareket azalması olursa gel demişti ama
annesi_ Annesininbitanesi1 benimde 35+3 te randevum var benim eşimde hadi gel artık diyo zamanı ne zamansa o zaman gelirler inşallah sağ sağlim 🤲🏻🤲🏻
hazaltolga1 Bayraktarn 36+3 bizde uygulamaya göre son 25 gün doktorda en erken 27 Kasım diyor 39.haftada olur doğumun en erken dedi heyecanla bekliyoruz 💖
Betl Bayraktarn 37+1 artık gelsin geçmiyor son 20 gün 😥 2. Gebeligim ilki 40 da geldi nasıl beklemisim bilmiyorum
Bayraktarn Betl bende herkese kasım sonu dedim tam 40 da gelirse 2 Aralık herkes niye doğurmadın diye gözümün içine bakacak 😅
H_myra1 annesi_ benim hastane bana biraz uzak yani doktorum hafta bir gel dese bile sanırım ben ni 35 te 38 bide 40 ta giderim dogurmazsam😂 oglumda da 38 de bide 40 ta gitmiştim 40+2 de planlı bir şekilde yarın sabah gel dedi suni verdi öyle dogumum oldu kızımda da suyum gelmişti öyle suni aldım gebelik 3 te olsa 4 te olsa heyecanlanıyor gidip bir usgde görmek istiyor insan
annesi_ H_myra1 aynen canım her hamilelik farklı ve heyecan oluyodur benim 6.hamileliğim bu 4 kürtaj 1 düşük yaşadım inşallah bunu sağ sağlim kucağıma alırım 🤲🏻 hepimiz sağ sağlim kavuşuruz inşallah mis kokulu yavrularımıza🤲🏻
Nevarebeka Bayraktarn Bayraktarn benim çok şükür öyle bi korkum şimdilik yok tabi o an gelince me yaparım bilmiyorum hayırlısı olsun insallah hepimiz için
Calisananne25 Bayraktarn bize zaman geçmiyo yeni çocuğu olanlar da içinde tut diyesim var bunlar iyi günlerin diyolar 🤭🤭
Gulsah03p Bayraktarn ben bugün kontrele gittim kuzum gün verdi bana allahin izniyle 23 kasım doğumum var
Bayraktarn Calisananne25 anne karnında birlikte yaşamakta zor eğilip kalkmak zor hemen yorgun hissediyoruz gibi gibi şeyler
Bayraktarn Betl evet ya normal olan 40 hafta zaten erken gelip napacak bebişler hem bakımı da zor, bende kaçtır söylüyorum, birde gelir gelir o kadar a kalmaz kız bu erken gelir diyorlar 🤦🏻♀️