Gzm23 Merve_0109 zararlı tabi ki yememen daha iyi olur Ben cips de bir duramıyorum onu da haftada bir sadece 1 paket yiyorum
Veraay60 Gzm23 yediğiniz en sağlıklısız yiyecek diye sormuşsunuz sorduğunuz soruya karşılık en sağlıksız onu yedim dedim hevesimi almak için. Yedim hevesimi de aldım zaten 😊
Gzm23 kubumom aynı benlm gibisin canm bfnde tatlı delisiydim ama şmdi ekşi tuzlu tabi hamile olmadan önce de cipse bayılırdım
Mimik Gzm23 tuzlu seyler degil de tatli seyler benim😑 Abartmamamya calissam da, annemle yasiyorim, durmadan eve abur cunur tasiyor😑😑😑 Kendi evimdeykenalmazdim, ciddi uzak durdum ilk 19 hafta… Ne olduysa 20.haftayla oldu😑
Gzm23 Sedefavc bende cips Kolayı şükür hiç içmezdim içersem de duramam yine içerim diye uzak duruyorum o yüzden
Gzm23 Mimik evde olunca zor canım dün görümcem cips getirmiş eve oysaki daha iki gün önce yemiştim bugün dayanamayıp o paketi yedim evde olmayınca sorun yok
Nnnur123 Gzm23 Normalde abur cubur, fast food yemeyi aşırı seven biriydim. Hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren hiçbirini ağzıma sürmedim.Ne cips ne çikolata ne hamburger
Gzm23 Veraay60 ne güzel Ben cips dışında diğerini bir kere yesem hevesimi alıyorum ama cips konusunda iradeli değilim