Zeynepp97 Gzm23 Ben arada yiyorum çok canım istediğin de cips , pizza, hamburger gibi şeyler ama fazla abartmadan tabiki bunlarda bebeğe bir şey yapmaz yani sadece bize kilo olarak döner 😂
AdenEva Gzm23 salam sosis sucuk pizza hamburger kfc popeyes kola sprite çay kahve🤷🏻♀️ Benimki kaçamak da değil haftada 1 fastfood yemezsem aklım kalıyor
kubumom Tatlı delisiydim hamilelikten önce, şimdi canım sadece tuzlu ve ekşi şeyler istiyor.. sırf cips için markete gidiyorum… cips çok istiyo canım durduramıyorum kendimi 🙄
Gzm23 kubumom aynı benlm gibisin canm bfnde tatlı delisiydim ama şmdi ekşi tuzlu tabi hamile olmadan önce de cipse bayılırdım
lunam kubumom ben de aynıyım, millet tatlıdan kesilirken ben gömerdim tatlıyı 😁 şimdi ağzıma süremiyorum, tatlıdan tiksindim. Ama tuzlu ekşi acı şeyleri hiç bıkmadan yerim 😋 yine de cips vs konusunda kendimi frenliyorum, boş şişiriyor beni
Veraay60 Gzm23 hamburger 🥺 Onun dışında yemedim yemem de🥰 benim yüzümden bebeğim neden sağlıksız yağları vücuduna alsın oyyy kıyamam ona ben 😄😄
Merve_0109 Gzm23 Cips çok fazla çikolata içecek olarak ta kola hamburger zararlımı bilmiyorum ilk haftalr çok iyiyordum şuan yemiyorum
Gzm23 Merve_0109 zararlı tabi ki yememen daha iyi olur Ben cips de bir duramıyorum onu da haftada bir sadece 1 paket yiyorum
AdenEva Merve_0109 aklıma gelmeyen zararlı yiyecekler adına özür diliyorum 😂 aklıma gelseydi daha eklerdim
Tugbamms6 Bende basta çok çiğköfte cekiyordu canım boll ekşili böyle 😋😋 arada cips en cok içtiğim içeçecekte sade maden suyudur 😃😃
smmamoms Tugbamms6 maden suyu zaten her gün 1 tane içilmesi gerekiyor magnezyum açısından onu zararlı kategorisine almayalım ☺️
Uzumlu-Kekim Poyrazin_annesi midye ve sakatatlar hamilelikte yasak. Tüketmeyin derim. Bende midyeyi çok severim ama 😅
mervegly_7 Poyrazin_annesi bana doktorum midye yeme dedi civa bakımdan zengin ya çok severim evimin altında midyeci Ahmet var canım çekmesin diye önünden geçmiyorum görünce yazim dedim zararlı diye 🥰