Selver07 herşey hazır 34. Hafta içindeyim ama valize koymak öyle zor geliyor en güzeli erken hazırlamakmış 😢
Selver07 Meryemcelikaliyeva bence başlanmalı 😀 halsizlikten yapasım gelmiyor benim herkez öyle mi bilmem ama
Gul2808 Meryemcelikaliyeva bnde 26 oluyor um artık kıyafet leri yıkadım bugün ufaktan ütuleyip hazirlicam ilerleyen zamanlarda tek başıma zor olur diye düşünüyorum
Meryemcelikaliyeva Gul2808 Çok doğru benim arkadaşımda 36 haftalık hala daha valizimi hazırlayayım ya erken yap diye diye duruyor
Poyrazin_annesi 22 haftamdayım herseyı hazır odası kıyafetlerı fln. 32 haftaya gırınce valızı hazrlıcm
kutlaym Meryemcelikaliyeva bir arkadaşım 32 de doğum yaptı, korkumdan 31 de hazırlamıştım 🥲 36 dayız, iyi ki erkenden hazırlamışım. Kendimi kaldıramıyorum valizle uğraşamazdım
Meryemcelikaliyeva kutlaym Ben de erken de ondan korktum için yavaş yavaş başlıyorum artık sağlıkla gelsin inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼
mineirem Meryemcelikaliyeva erken doğum riskinden dolayi 28 de hazırladım 30 olduk bekliyoruz bakalım salı günü gün alıcaz
Derin34-23 Papatyahanim Bende öyleyim canım 30+1 oldum hazırlayayım diyorum ama çocuk odası gelmedi. Şimdi yıkayıp ütülesem koyacak yerim yok valize geri koymam çok mantıksız olur diye bir ay daha bekleyeceğim 🤷♀️
annesi_ Meryemcelikaliyeva 35.haftamdayım herşeyim hazır valizim hazır yıkama ütüleme hazır bitti çok şükür 🤲🏻 bence erkenden hazırlayın derim çünkü çok ağırlaşıyosun valla
Cilekliruyam Meryemcelikaliyeva 31 haftada basladım 35te bitti anca gidip geldikçe eksikler ekledim daha ömce yapsaymışım dedim çok ağırlaştım 30da bitmiş olsa iyi olurdu