Meryemcelikaliyeva Merhaba anneler nasılsınız? Kaçıncı haftada valiz hazırlamaya başladınız veya alışveriş yapmaya başladınız?
Papatyahanim Meryemcelikaliyeva siparişlerim gelse bende hazırlayacam artık şuan 31+4 üm ancak bi on beş güne hazırlarım
NinnikoveAnnesi Meryemcelikaliyeva 32.haftadan sonra başlayın bence bebişlerin canı ne zaman isterse o zaman geliyorlar çünkü😊. Bir de evet hareketlerde çok kısıtlanma oluyor. Eğilip, oturup, kalkmada zorlanıyorsun artık.
kutlaym Meryemcelikaliyeva bir arkadaşım 32 de doğum yaptı, korkumdan 31 de hazırlamıştım 🥲 36 dayız, iyi ki erkenden hazırlamışım. Kendimi kaldıramıyorum valizle uğraşamazdım
seval08 ggul01 35 haftada hiç riskim yoktu ama erken doğum yaptım daha erken hazırlayın bence bende hazirlamamistim
Gulsah03p ggul01 herşeyin hazırsa yika hazırla kuzum inan çok zor oluyo zaman geçtikçe halin olmuyo bende 33 haftada hazirladim smdi 37 deyim ıyiki erken yapmışım diyorum şimdi gözüm. Hiç kesmiyo😊
Derin34-23 Papatyahanim Bende öyleyim canım 30+1 oldum hazırlayayım diyorum ama çocuk odası gelmedi. Şimdi yıkayıp ütülesem koyacak yerim yok valize geri koymam çok mantıksız olur diye bir ay daha bekleyeceğim 🤷♀️
Papatyahanim Meryemcelikaliyeva Vallahi canım liste almadım tecrubelerimden ekliyorum kendimce üç kız annesiyim artık liste falan olmaz bana 😂😂🙈🙈
Sedefavc Meryemcelikaliyeva Hissediyorum ama herşeyi hazır tek cantaya koyması kaldı oda 10dk mi alicak 🥰 herşey tskim takım ütülü temiz dolabinda duruyor