Ness3 Lilaaa açıkçası çok bilmiyorum sanırım yumurtlamaydı. Tahmini reglin üzerine 12 14 gün arasında bir yerde yaşandı çünnkü. Ardından şehir dışına ailemin yanına gittim ve şükür ki orada gebe olduğumu öğrendim allah isteyen herkese versin inşallah 🙏
Lilaaa funnymummy sat ne zaman canm kaçıncı günde gördün catlamayı hemen hemen aynı sanırım günlerimiz. İnşallah tutar canm öyle düşünme😘
funnymummy Lilaaa 19 ekimdi canım 1 kasımda yumurtlama gördüm ertesi çatlama idi bakalım bat 18-19 olması lazım 🤷♀️İnşallah olmaz ama benim umudum yok pek bakalım
Lilaaa misslaviniaa takvim doğru göstermeyebiliyor yani denk gelmesi çok nadir o yüzden ovulasyon testi kullan bence canım öyle emin olabilirsin
Lilaaa Sevdaklpr_41 ay hadi hayırlsı bakalm gerci benm tsh suan 3 lerse inşallah sorun olmaz bu değer
Lilaaa maviay246 ayy inşallah canım hayırlı haberler alırız🤲gerci benm tsh 3 lerde tutar mı bilemiyorum 🤷🏻♀️
Lilaaa funnymummy benmdd sat 19 canm 2 si yumurtlama 3ü çatlamaydı. Benmde pek ümidim yok bu ay tsh 3.20 çıktı bakalm nasip🤷🏻♀️
xxxbrtg Lilaaa ben🤪 tek iliski yumurtlama dan 1 gun önceydi galiba hala aklim almıyor 14 haftalık olduk şükür 😊