Zumranefesinannesi NazLByrmgLuu allah yardimcin olsun ozaman ben artik agliyodum mide yanmasi ve agrisindan yapmadigim sey kalmamisti bir o surup iyi geldi
Gurbettebianne NazLByrmgLuu ya bende bir tek ben mi böyleyim diyordum 😔 yok uyku denilen bişe kalmadı , denemediğim şey kalmıyor ama uyku yok bi tek😔 napalım sağlık olsun alışıcaz bu duruma galiba 😍🙏. Varsın yavrum yüzünden uyumayım nolcak 😊 ama uyusak tabi iyi olur ☺
NazLByrmgLuu Gurbettebianne 😔😔 ya 1 haftadır böyleyim aslında binevi iyi de oluyor doğduklarında zaten gece uykumuz olmuycakmıs 😁😁😂🤣 alıştırma yapıyor sanırım vücut 🤦♀️
NazLByrmgLuu Zumranefesinannesi sabahları ac kaldığımda agrı cok şiddetli oluyor mide sizlerdede oluyormu 🤭 benimkini hic birsey kesmiyor maalesef bi basladıgında allah hepimizin yardımcısı olsun çoook aminn 🙏
Elfszgn NazLByrmgLuu 37haftalıgm sabah olunca uyuyorum resmen artık gündz bile bi iki saat uyuyablyrm bide ara ara sancı oluyo😒
Gurbettebianne NazLByrmgLuu tamam doğru diyosun bak haklısın canım bu konuda 😊 ama daha bir haftaymış bekle biraz daha vakit geçsin anlarsın , ben aylardır böyleyim 🤷♀️ Ama olsun napalım bişe de diyemiyorum 😍
NeslihanCaykara Zumranefesinannesi o şuruptan midem bulandı içemiyorum 😞 doğal yolları denedim bende 😂
nannar NeslihanCaykara gözünüz aydın çok sevindim. Bakmaya doyamıyor insan. Ama mümkün olan her fırsatta dinlenin😊
NazLByrmgLuu Elfszgn sancım benmde oluyor nts ye giriyorum birsey cıkmıyor 🤦♀️🤷♀️ Korkuyorum bazen bebeğim cok kücük daha bu ne sancısı bilmiyorum 😢
Zumranefesinannesi NazLByrmgLuu benimde bayadir sancilarim oluyo hatta nstde %50 dogum sancisi gozukdu korkma icin rahat olsun rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin ins
Elfszgn NazLByrmgLuu kaçncı hftadasn canm ay bnde giriyorum 40larda cıkıyo az daha yükselse keskede doğursam artk diyorum ama tık yok 😄
NazLByrmgLuu Zumranefesinannesi bende hiç gözükmüyor nts de sancı ama ara ara kramp şeklinde rahim bölgesinde sancı oluyor nedir bi türlü çözemedim allah korusun 30 haftalıgız daha dogum sancısı olmasın 😪😪
Zumranefesinannesi NazLByrmgLuu doktorum bana rahime baski yapiyo buyudugu icin yeride daraliyo ondan oluyo sancilarin demisti
NeslihanCaykara Geçen hafta kontrol vardı 34.haftada doğum pozisyonuna girmişti oğlum nstde hafif sancılar çıktı.bu hafta dahada arttı yerimden kalkamıyorum bel ağrısı var magnezyum verdi ama yine aynı😞 sızlamalarım var göbeğin altında