1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ne fenalar ya 🤣 biz kızımızıda oğlumuZuda kalbimize ne güzel sığdrıorz onlar illa kızım kızım bizmki oğlanı duydu bi üzldüki kızdı benm aşkm diye şmdide iknci kız olsn allahm dio sürekli evlat ayrımı kesn yapar
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Hahahaha normalde erkekler hele ki Doğu erkekleri erkek çocuk ister sever soyları ilerlesin diye.. Ama bizimki de erkek olcak erkek hissediyorum dedi kızı duyunca gözleri parladı en çok beni sevecek diyor pislik😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ☺ Yalanda değil valla babacı olur kesin... Doğu olayı yalan 😂 bzmki kız evlat hastsası
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Aynen bizimkinin hiç öyle takıntısı yok Allah’tan😊 kız babacı olurmuş bende dedim ağlayınca bakarsın o zaman uykularından fedakarlık yaparsın diyorum bakarım niye bakmıyım diyor😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ahh allahım inş inş senin eşinde benim eşimde altını değşsn baksn ilglensn tutsnlar elimzden 💕 ben açık açık diyorum valla eğer bakmazsan ikncyi çok ararsın diorm tövbe de hayatım bakarm dio😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Hahahahhaha ben baksa da bakmasa da ikinci zor diyorum ama nasip tabi😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Bilmiyorum Valla bi kaç sene sonra belki yalnız kalmasın derim ama söz vermiyorum😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Sizlerin çocukları da kardeşi olcak yavrumun 😂 Beni böyle kandıramazsın😂😂😂😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Kız Allahtan aynı yerde oturmuyoruz yoksa sen beni 4 çocuğa bile ikna ederdin😂
Burcusamet 1PrensAnnesi demekki bende anlamadim benim doktora randevu bulmak cok zor ilk ona gitmistim doktorda degistirmek istemedigim icin ona aliyorum randevuyu
Pinarersin Burcusamet Uykucusirine Bende yaprak hanıma gidiyorum ama sanırım bırakıcam onu siz memnunmısunuz
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Baksana ikinciye ikna oldum gibi doğurur doğurmaz kardeş yapıyomuşum 🙈😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi aman dur sakin 😂 o kadarda değil 1,5-2 yaşına gelsin düşnrz🤣🤣🤣 birden çok yüklendm sna galba