Emos2424 1PrensAnnesi bende aynıyım tavuk ve kirmizi et yiyemiyorum ama bazen mangal istiyor canım yiyince kusuyorum hemen bi tane bile ağır geliyor
Emos2424 gizem normalde ben tatlı çok yerim ama suan azaldi eskiye daha cok baglandim kacinci haftada ogrendin cinsiyeti
Emos2424 1PrensAnnesi hic tahammulum yok kokusna dahi sevdiğim seyleri yiyemiyorum genelde corba icmek istiyorum
Nilinannesi İlk bebeğimde başlarda tuzlu ve ekşi şeyler yemek istiyordum sanki onlar rahatlatıyordu, sonra tatlıya düştüm kızım oldu 🤗 bence bunlarla çok ilgisi yok gibi şimdi de canım sadece tuzlu şeyler istiyor bakalım ne olacak ☺
Emos2424 Nilinannesi kac haftalık senin ki rabbime şükürler olsun ne güzel birşey ya icimizde can var
Emos2424 gizem ayy ne güzel az kalmış ogluna kavusmaga sag saglim almayi nasip etsin rabbim kucağına inssallah 😊
Aysdel gizem banada %80 dedi değişebilir deedi size %70 demiş ozamn bnde beklemelimiyim ki erkek bebek ☺
NesrinDefne Emos2424 Kız bebek bekliyorum hamile kaldığımdan beri ağzıma dahi sürmediğim şeyler aklıma gelip durdu sürekli eşimi dürtüp ay canııım çekti benim diyip durdum 😂😂 Çoğunlukla ekşi aşerdim ilk aylarda turşu ile yatıp turşu ile kalkıyordum sonra yanına çilek eklendi allahtan mevsimindeydik 😂 Tabii o kadar şeyi aşermenin artısı olarak 4 ayda 9 kilo aldım 17. Haftama yeni girdim daha 😂 Ay sonum hayırlısı ne olacak bakalım inşallah buradaki bütün anne adayları bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar 🙏🏻💫
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Aaaa bende tavuktan tiksindim kız😂 Ki en sevdiğim yiyecekti ama hiç unutmam arkadaşımla telde konuşurken tavuk yapıcam seversin dedi ve direkt istifra ettim🙈😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi bende çok severdm şimdi avm de bile üst kata çıkamıyorm kokuyı diye o derece tiksndm🙂 gebelikte neyi sevmezsen bebek onu sevmezmiş
Dilek6121 Emos2424 kızım olucak. İlk olarak tatlı çok yemiştim ve sarmadan da çekirdekten de tiksinmiştim☺
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Oh oh sevmesin zaten şimdi ki tavuklar hep hormonlu herşeyden vazgeçerim tavuktan vazgeçemem diyordum çok şükür ki tiksindim😂